Cu sau fara "dramul" de condens creat la un moment dat,explicabil de altfel,datorita densitatii de oameni pe mp si rafalele de afara,"Aria" ramane unul dintre putinele locuri din tara unde m-am simtit si ma simt intotdeauna ca acasa.Independent de rezultate si clasamente,cred ca fiecare i-si atinge telul aici la Sibiu pentru ca,intr-o companie selecta si elevata cum este de obicei,performantele capata semificatii deosebite iar,ce este si mai important,legaturile dintre oameni se imbunatatesc continuu,iar cele deja existente devin si mai trainice.I love table tennis,i love Aria!
Turneul in sine a evidentiat
-superioritatea Rodicai Sicoe,si succesul,a cata oara, in fata celorlalti buni openisti prezenti!Felicitari Rodica!
-un surprinzator,dar meritat,invingator la avansati,Didi Cojocaru!Felicitari Didi!
-un castigator la incepatori,Nelutu Bardas,de loc intamplator!Felicitari Nelutu!
-progresul vizibil al tinerilor jucatori prezenti la Sibiu,fie la avansati fie la incepatori,dovada clara a pasiunii pentru tenis de masă a tinerei generatii.
Chiar daca rezultatele nu i-au avantajat,doresc totusi sa-i felicit pe "copii" mei de la Agnita,Alexandra si Bogdan, pentru "botezul" lor in Amatur si pentru curajul cu care au luptat in fata mult mai titratilor lor adversari.Felicitari lui Valentin pentru frumoasele victorii din inferioare si mult succes pe viitor.
Felicitari trupei de organizatori pentru reusita turneului!
Spor la antrenamente tuturor si ..sa ne revedem sanatosi,cu aceeasi mare placere!