AmaTur: Turneu A "Cupa B.I.R.R.A." – 19 mai 2024 Arad

Felicitări tuturor organizatorilor pentru tot ceea ce au făcut pentru noi . Un turneu extraordinar de frumos cu niște condiții excelente cum nu am văzut prin țară . Totul a fost la superlativ , așa mi-ar place să fie la cat mai multe turnee din țară !!! Vă mulțumim și o să vă onorăm cu prezența de fiecare dată !!! FELICITĂRI !!!

Multumim tuturor participantilor care ne-au onorat cu prezenta si sper ca au fost multumiti atat de conditiile de joc cat si de tot ce am reusit sa facem ca lumea sa se simta bine si in afara jocurilor si sa isi doreasca sa stea la socializare chiar si dupa terminarea meciurilor personale.

Multumim de asemenea celor care ne-au ajutat :
- echipa care a facut "gulasul a la Sofronea" condusa de colegul nostru Roli
- Centrul Verba Docent Arad Excelsior condus de colegi din Amatur Simon Dani si Pascu Mihai care ne-au ajutat cu mesele de joc
- tot din Amatur Vasile Cecan care intotdeauna ne sprijina
- colegi amaturisti din grupul nostru Table Tennis Team Arad (TTT Arad) care ne-au ajutat la transportul meselor: Poenariu Darius ,Dani Leo, Mihai Dascau,Sorin Stiuca,Lacatis Ghita,Sebastian Chivari si Bogdan Roman.

Echipa B.I.R.R.A.: Bogdan Chiscan - Istvan Fekete - Roland Balaj - Romulus Gherman - Adrian Tasedan​

Back
Sus