AmaTur: Turneu A "Cupa B.I.R.R.A." - Arad 28.05.2022

Multumim tuturor colegilor care ne-au onorat cu prezenta la primul turneu A "CUPA B.I.R.R.A" .
Sper ca v-ati simtiti bine si ne vom revedea si la turneele viitoare.

Numai bine la toata lumea!

echipa B.I.R.R.A. - Bogdan Chiscan,Istvan Fekete,Roland Balaj,Romulus Gherman,Adrian Tasedan)

Cer scuze organizatorilor, baieti foarte faini, pentru plecarea mea dupa inferioare...am avut o zi mai aiurea, nu m-am putut aduna , am uitat de criteriile de calificare...

Super tare baieti! V-ati intrecut pe voi insiva cu organizarea :clap::clap::clap:
De mult nu m-am simtit asa de fain la un turneu... si nu e (numai :tongue-new:) din cauza cafelei facute de Bogdan (prietenii stiu de ce... :very_drunk::crazy::thumbup:)
#lessonslearned

Salut.
Cuvintele sunt de prisos.
Felicitari organizatorilor, sponsorilor si castigatorilor!
A fost unul dintre celea mai frumoase turnee la care am participat.
Le multumesc adversarilor pentru meciurile frumoase facute si pentru fair play!!!!
Respect tuturor!!!

Cer scuze organizatorilor, baieti foarte faini, pentru plecarea mea dupa inferioare...am avut o zi mai aiurea, nu m-am putut aduna , am uitat de criteriile de calificare...

Vali,
Imi pare rau ca ai plecat asa repede , am facut tot posibilul sa incerc sa dau de tine dar nu am reusit ..sper ca ai plecat macar dupa ce ai mancat gulas :)
Data viitoare sa stii ca ma supar tare :) ..sa pleci fara sa ma saluti ... mai ales daca stau bine sa ma gandesc esti jucatorul din Amatur pe care il stiu de cel mai mult timp.

Super tare baieti! V-ati intrecut pe voi insiva cu organizarea :clap::clap::clap:
De mult nu m-am simtit asa de fain la un turneu... si nu e (numai :tongue-new:) din cauza cafelei facute de Bogdan (prietenii stiu de ce... :very_drunk::crazy::thumbup:)
#lessonslearned

Multumim pentru aprecieri Remus si ne vedem maine la joc!

Salut.
Cuvintele sunt de prisos.
Felicitari organizatorilor, sponsorilor si castigatorilor!
A fost unul dintre celea mai frumoase turnee la care am participat.
Le multumesc adversarilor pentru meciurile frumoase facute si pentru fair play!!!!
Respect tuturor!!!

Multumim Andrei pentru aprecieri si te asteptam la turneele viitoare!

Felicitări !!! BIRRA !!!
👏👏👏
totul la superlativ “A”
“- Cu 4 de DA” treceti in etapa următoare …”👍

Back
Sus