AmaTur: Turneu A "Cupa Banatului Montan", Reșița - 16.03.2019

?n setul decisiv era 8 la 4 pentru Deian, ceea ce au susținut cei mai mulți dar eu nu am fost prezent de la începutul setului și ca organizator nu am vrut să zică ceilalți că țin cu Deian pentru că este din Reșița.Setul s-a reluat de la scorul de 7 la 4 în dezavantaj pentru Deian.Oricum îl felicit pe Cristănuș pentru că este mai matur și a gestionat mai bine jocul după incidentul cu scorul.La următorul turneu nu se vor mai întâmpla incidente cu scorul pentru că vom pune arbitru cu tabelă de scor cel puțin la meciurile cu probleme și obligatoriu la finale.

In momentul in care nu ai arbitru sau un scorer, rezultatul il tin cei doi jucatori in cauza si nu spectatorii de pe margine. Greseli se pot intampla oricand si oricum. Conteaza o anumita atitudine, un bun simt si un fair-play pe care o prezinta persoana ta la masa, intre seturi si in afara mesei si nu o aroganta, fite si aere de vedeta. Iar cand pierzi, tre' sa mai stii si sa pierzi. Asadar, pe langa tabela de scor, tre' si un cronometru oficial si niste cartonase galbene... sa le aiba arbitrul la indemana, asa... pentru orice eventualitate.

Back
Sus