AmaTur: Turneu A "Cupa Banatului Montan", Reșița - 28.10.2017

Finala - ELITE
Gajta Jonel
------------------------- Sorescu Deian 2-3
Sorescu Deian

Clasament ELITE

1.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
2.
Gajta Jonel - Varset.jpg
Gajta Jonel - Varset
3 -- 4
Cruceru Sergiu - Targu Jiu.jpg
Cruceru Sergiu - Targu Jiu
Roman Bogdan - Arad.jpg
Roman Bogdan - Arad
5 -- 8
Mutrescu Eugen - Timișoara
Put Gabriel - Oravita
Daneliuc Gabi - Selimbar
Saceleanu Bogdan - Targu Jiu
9 -- 16
Migea Cornel - Sibiu
Pavel Calin - Hunedoara
Mitrache Simion - Timișoara
Petersi Nuri - Varset
Verdet Adrian - Oravita
Sufletel Radu - Alba Iulia
Butnariu Daniel - Timișoara
Zbancu Leo - Deva
17 -- 20
Parvu Nicolae - Resita
Raducan Bogdan - Craiova
Creinicean Liviu - Oravita
Teica Radu - Targu Jiu
21 -- 22 1v gr.sup.
Popet Doru - Timișoara
Oprea Adrian - Lugoj
23 -- 30 0v gr.sup.
Spatariu Daniel - Arad
Thouzard Adrian - Drobeta Tr Severin
Mihalescu Dinu - Timișoara
Cotca Dacian - Oradea
Balogh Attila - Oradea
Kaposta Victor - Arad
Petrus Florin - Alba Iulia
Szalay Liviu - Oradea
31 -- 37 1v gr.inf.
Drinceanu Lilian - Oravita
Curut Gabriel - Timișoara
Mitzea Alexandru - Sibiu
Turburan Ion - Resita
Veres Francisc - Oravita
Ciucioiu Dorin - Timișoara
Steopan Darius - Dumbravita
38 -- 41 0v gr.inf.
Dumitru Lazar - Petrila
Lungu Marius - Oravita
Deak Valentin - Sebis
Stanescu Dumitru - Resita

Mulțumim organizatorilor.Un concurs foarte reușit cu meciuri tari.Felicitari tuturor concurenților.Bravo Deian😁

Multumim Colegilor de la Reșița!!Un Turneu foarte bine organizat,fără timpi morti și cu jucători tari si jocuri pe măsura!!!!Hai banatul..si la mai multe dragi colegi Resiteni!!Oravița va saluta pe toti,si sa ne vedem cu bine la masa de joc!!

O surpriză plăcută au fost modul de organizare si condițiile oferite la acest turneu. Felicitări organizatorilor pentru reușită! Felicitări participanților si, nu in ultimul rand, premianților!

Trimis de pe al meu VFD 1100 folosind Tapatalk

Mă alătur și eu celor care au apreciat reușita organizatorilor de la Reșița . Ați orchestrat minunat o sărbătoare a tenisului de masă . Bravo !!!!

Felicitări prietenilor Nicu Gheorghe ( pentru cupa de la Open ) și Claudiu Vela ( pentru fluiditatea concursului ) .

Să auzim numai de bine și să ne revedem sănătoși ! Moldova vă salută pe toți !

A fost un turneu super, cu jucatori de mare valoare, organizat admirabil de niste OAMENI de valoare. Felicitari Johny, Csaky si Claudiu ( vrajitorul butoanelor). MULȚUMESC. Trebuia doar un pic "lungită" sala

Va multumesc mult pentru aprecieri si sper ca v-ați simțit bine la Resita. Au mai fost si scăpări dar asa este pentru prima dată, ne cerem scuze daca au fost si nemulțumiți.
As vrea sa multumesc in mod deosebit lui Claudiu, un super om inimos care ne-a ajutat enorm si care prin tot ceea ce face inițiază și dezvoltă acest frumos sport in zone unde nu a mai fost prezent. Deasemenea multumesc Administratorului sălii polivalente, d-l Robert Buzzi care ne-a pus la dispoziție toate facilitatile elegantei sali.
Multumesc lui Liviut si Luci care ne-au ajutat cu transportul meselor precum si frumoasei echipe de la Oravita. Multumesc si lui Nicu de la Dr. Tr. Severin care ne-a ajutat cu mese, mantinele precum si cu transportul acestora.
Mai multumesc lui Csaky, Victor, Curaciuc, Titus, Simion, Deian, Venter si toti ceilalti care ne-au ajutat la amenajarea sălii.
Mulțumiri si lui Emi pentru ca a facut posibil sa avem încă două mese de tenis Joola ca noi prin schimbarea blaturilor acestora.
Si nu in ultimul rand vreau sa mai multumesc d-lui profesor Voinea Dorin din cadrul Direcției Județene Caras-Severin pentru Tineret si Sport care ne-a ajutat cu obtinetea salii si a promovat acest eveniment.
Felicitări câștigătorilor si premiantilor si multumim pentru prezenta tuturor concurenților si spectatorilor!
Sper sa ne revedem cu bine la cea de-a doua ediție a Cupei Banatului Montan!

Ultima editare:
De-a lungul timpului, inteligenta populara romaneasca a zamislit o sumedenie de ziceri intelepte.
Imi vine in minte una care, cred eu, s-ar potrivi, de minune, cu evenimentul petrecut, ieri, in
Sala Polivalenta a orasului din Valea Domanului: "OMUL SFINTESTE LOCUL". Da, genericul OM,
intruchipat de Johnny, Tibi, Victor, Claudiu si toti cei enumerati, in postul anterior, s-a intrecut
pe sine, depunand toate eforturile pentru ca noi, oaspetii primei editii a turneului "Cupa Banatului
Montan", sa ne simtim cat mai bine, pentru a ne aminti, cu placere, de clipele petrecute impreuna
si pentru a ne dori sa revenim, si la anul, pe aceste meleaguri. Pentru toate, acestea, le multumim
gazdelor noastre si le uram ca manifestarea, organizata sub egida miscarii AmaTur, sa devina una,
de traditie, in calendarul competitional.
La buna (re)vedere!
P.S. O nota, aparte, pentru "trupa" jucatorilor sarbi: foarte omogena, foarte unita, cu baieti joviali
si, nu in ultimul rand(sau, poate, chiar in primul), foarte buni tenismeni...am simtit-o pe propria piele!

Un turneu super fain,la cat mai multe.
Felicitări la toata lumea.
Felicitari Kralizek ști tu pt ce...
Felicitări Resita!

Un turneu super frumos cu oameni care se vede ca si-au dat interesul ca totul sa fie la superlativ.Felicitări Jhony, Tibi Csaky si tuturor care v-au ajutat în organizarea acestui splendid turneu. Cu ocazia acestui turneu mi-sa îndeplinit si o dorința mai veche aceea de a vizita orașul Resita.

Resita a fost sambata 28-10-2017,locatia romaneasca unde s-a derulat inca un episod frumos din serialul OAMENI , LOCURI ,FAPTE SI TENIS DE MASA...a fost un concurs foarte bine organizat intr-o sala superba ,deosebit de frumoasa chiar,polivalenta din Resita,jucatorii , intr-un numar consistent [130] veniti de la Botoșani pana la Varset-Serbia , au facut ca tenisul de masa, sa para ca un spectacol sportiv cu meciuri frumoase si aplaudate . Vorbele devin discutii dar, FAPTELE raman si devin amintire,de data asta o amintire frumoasa...faptele nu ni se pot lua nici macar de Dumnezeu dar,pot fi judecate ...daa draga Johny Turburan , faptele tale si ale celor ce te-au ajutat in organizarea acestui frumos si reusit turneu,raman ale tale ,ale voastre resitenilor,pentru care eu va salut si va respect.

Back
Sus