Hai sa fiu eu primul la OPEN:
Toma Florin - Pitești
P.S. primul inscris, vroiam sa zic....
Nu am banuit ca se va adeveri ce am scris la inceputul turneului...
Cind am vazut listele finale cu cei inscrisi, ma gindeam ca o sa ajung in finala sa joc cu Rares, dar in grupele superioare s-a produs una din surprizele turneului: unul din cei 2 copii de la Mioveni (Vali Dragan) s-a autodepasit, si a reusit sa cistige cu 3-2 la Rares Leorda, si totodata sa cistige si grupa.
Astfel ca in primul tur de eliminatorii, l-am intilnit pe ocupantul locului II, adica pe Rares, si mi-am spus ca de ceea ce tie frica, nu scapi.
Dovada ca meciul a inceput cu 1-0 pt Rares (10-8 pt el, 10-10 si cistiga la avantaje), a continuat cu 2-0 (10-8 pt Rares, 10-10 si tot el cistiga la avantaje).
Setul 3 cred ca m-am mai obisnuit cu paleta lui si cu stilul de joc, si am refacut handicapul: 2-1 si apoi 2-2.
Setul decisiv a fost cel mai disputat, dar in final am reusit sa cistig.
Multumesc organizatorilor pentru conditiile de joc (cel putin in eliminatorii, era loc si pentru cel mai aparator dintre aparatori..) de gratarul cu mititei si fripturi din fata salii 9ce mirosuri imbietoare veneau cind ieseai la o tigara) si pentru surprizele oferite atit la tombola cit si la premii.