Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
MultumescFelicitari,dle Toma!
ar trebui gasita o cale pentru acest gen de "concurenti".... poate la un moment dat acestia ocupa locul unora care chiar doresc sa joace .....Am regasit pe lista initiala de participanti urmatoarele nume. Vali poate spune care dintre acesti jucatori au anuntat sau nu faptul ca nu mai vin.
1063 Voin Doru București B
Nou Craciun Nicolae Curtea de Argeș AG 0 0.0 A
Nou Dan Bogdan Curtea de Argeș AG 0 0.0 A
Nou Enache Florin Curtea de Argeș AG 0 0.0 A
Nou Ion Stan Curtea de Argeș AG 0 0.0 A
Nou Palaina Nicu Curtea de Argeș AG 0 0.0 A
Pentru evaluarea turneelor de orice tip,va propun ca dupa terminarea turneului,organizatorul,sa aiba un post in cadrul aceluiasi topic intitulat- feedback-,in care participantii,sa-si exprime parerea cu imi place ori ba in functie de cum crede ca respectivul turneu a fost organizat.
In timp ,cred ca va fi un reper bun(pentru cei mai noi in Amatur,ci nu numai) in a acorda credit pentru participare la acel turneu,cu atat mai mult fata de organizator.
Am sa fac primul pas,dupa turneul de la Curtea de Argeș !
Nu fi necajit "Sultane".....Iscusitul a tras pe multi in "teapa"(sau mai bine spus.."le-a servit-o la multi" )cu jocul sau imprevizibil!!!Mi-am revenit!
"Pentru tine iscusitul ce sa zic,....ai fost mai bun, m-ai facut din serva, mai am mult de invatat"