AmaTur: Turneu A "Cupa Bastionul Roșu", Ilia (Hd.) - 23.11.2019

Felicitări, Costi! Nota 10 cu felicitări organizatorilor!

Trimis de pe al meu SM-A705FN folosind Tapatalk

Debut foarte bun pt Ilia pe harta AmaTurului romanesc.Felicitari initiatorilor si succes mai departe ! Felicitari unor oameni dragi si speciali pentru mine: Roman Bogdan,Jichici Svetozar, Piper Petru,Sandu Andrei,Cristea Virgil !

Multumim pentru felicitari ! Speram ca toata lumea s-a simtit bine.
Soarele ne-a pacalit putin, anulandu-ne 4 mese timp de cateva ore. Daca vom mai organiza , vom stii care partea sa o acoperim 100% . Astfel, cred ca si timpul de desfasurare se va scurta.

Multumim lui Claudiu si Ghita pentru organizarea tehnica , sfaturi si alte cele. Ne-au ajutat foarte mult !
Multumim baietilor care ne-au ajutat la amenajarea salii/ strangerea de dupa turneu si la alte activitati care au tinut de buna desfasurare a turneului : Florin, Dani, Andrei, Raul, Calin.
Si nu in ultimul rand, primariei Ilia, pentru ca ne-a pus la dispozitie sala si ne-a adus mesele + bancile.

Nu pot sa nu zic doua cuvinte si despre mizeria ramasa dupa turneu, am fost neplacut surprins de ce a ramas ...
Asa ca ii felicit pe toti cei care au reusit sa gaseasca cosurile de gunoi si sa-si arunce gunoiul unde trebuie.
Pentru ceilalti, care au carente pe partea asta si au aruncat pe jos/lasat pe unde au apucat gunoiul , nu e inca prea tarziu. La urmatorul turneu poti fi mai bun, mai civilizat !!!

Numa' bine la toata lumea.

Soarele ne-a pacalit putin, anulandu-ne 4 mese timp de cateva ore. Daca vom mai organiza , vom stii care partea sa o acoperim 100% . Astfel, cred ca si timpul de desfasurare se va scurta.

Multumim lui Claudiu si Ghita pentru organizarea tehnica , sfaturi si alte cele. Ne-au ajutat foarte mult !
Multumim baietilor care ne-au ajutat la amenajarea salii/ strangerea de dupa turneu si la alte activitati care au tinut de buna desfasurare a turneului : Florin, Dani, Andrei, Raul, Calin.
Si nu in ultimul rand, primariei Ilia, pentru ca ne-a pus la dispozitie sala si ne-a adus mesele + bancile.

Nu pot sa nu zic doua cuvinte si despre mizeria ramasa dupa turneu, am fost neplacut surprins de ce a ramas ...
Asa ca ii felicit pe toti cei care au reusit sa gaseasca cosurile de gunoi si sa-si arunce gunoiul unde trebuie.
Pentru ceilalti, care au carente pe partea asta si au aruncat pe jos/lasat pe unde au apucat gunoiul , nu e inca prea tarziu. La urmatorul turneu poti fi mai bun, mai civilizat !!!

Da' bine le mai zici, mai Pisty!

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Bravo Cristina,se vede ca te antrenezi cu mine

Sent from my iPhone using Tapatalk

I-am inmanat domnului Miloš Kramaršič tricoul, medalia si diploma pentru cel mai bun jucator strain de la categoria open din 2019!

A avut loc si o SESIUNE DE AUTOGRAFE MIHAI POSTELNICU!

Dacă știam eu că sunt victima unui complot...
A trebuit să se "intample" Ilia ca sa ma tin de cuv?nt...
O "intamplare" pe care o doresc, în asentimentul multor participanți, cu repetiție!

Trimis de pe al meu SM-A705FN folosind Tapatalk

Clasament Open

1.
Jichici Svetozar - Timisoara.jpg
Jichici Svetozar - Timișoara
2.
Frunza Alexandru - Timisoara.jpg
Frunza Alexandru - Timișoara
3 -- 4
Georgescu Constantin - Orastie.jpg
Georgescu Constantin - Orastie
Nagy Iosif - Arad.jpg
Nagy Iosif - Arad
5 -- 8
Kaposta Victor - Arad
Migea Cornel - Sibiu
Varadi Tudor Calin - Brad
Szakacs Raul - Deva
9 -- 16
Postelnicu Mihai - Focșani
Cecan Vasile - Timișoara
Istrate Cristian - București
Lacatis Ghita - Arad
Grubacichi Marius - Timișoara
Csaky Tiberiu - Resita
Szemciuk Istvan - Deva
Ispas Dan - Timișoara
17 -- 20 1v gr.sup.
Kramarsic Milos - Belgrad
Dirlea Ioan - Aiud
Meszar Razvan - Arad
Dumitru Florin - Arad
21 -- 24 0v gr.sup.
Degianschi Obrad - Resita
Ticu Sorin - Lugoj
Zsok Arcadie - Deva
Radu Constantin - Sibiu
25 -- 27 2v gr.inf.
Mureșan Ovidiu - Caransebeș
Kromek Iulian - Cugir
Dehelean Octavian - Timișoara
28 -- 29 1v gr.inf.
Gherman Romulus - Arad
Botea Fabian - Hunedoara
30 -- 34 0v gr.inf.
Ciobanu Daniel - Blaj
Boznea Daniel - Deva
Starcz Adrian - Lupeni
Fekete Istvan - Arad
Coste Rafael - Lupeni

Salutare tuturor, Bravo Toza, bravo Costica pentru rezultatele excelente... felicitari incao data organizatorii si pe cei care au avut inspiratia sa participe la acest turneu. Din pacate un "tren numit speranta" si grupele superioare, m-a impiedicat sa va "shifonez" putin clasamentul final... norocul lor zic eu... GHINION de 2 ori pentru mine ;), ...poate nu veti mai pune open-ul la pranz, sa ne vedem cu bine dragilor.

Draga Pisty,

Respectele mele pentru organizarea minunata si pentru dorinta ta de a satisface pe toata lumea

Stiu ca a fost o presiune psihica deosebita care precis a avut si efecte de oboseala fizica...

Felicitari tuturor care au ajutat la organizare si felicitari si celor care te-au ajutat la sfarsit la strangerea meselor si la curatenie...

Transmit la toata lumea Sanatate si voie buna Oli

Back
Sus