petrecreta71
senior
Felicitari Piper. Bravo.
Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da' bine le mai zici, mai Pisty!Multumim pentru felicitari ! Speram ca toata lumea s-a simtit bine.
Soarele ne-a pacalit putin, anulandu-ne 4 mese timp de cateva ore. Daca vom mai organiza , vom stii care partea sa o acoperim 100% . Astfel, cred ca si timpul de desfasurare se va scurta.
Multumim lui Claudiu si Ghita pentru organizarea tehnica , sfaturi si alte cele. Ne-au ajutat foarte mult !
Multumim baietilor care ne-au ajutat la amenajarea salii/ strangerea de dupa turneu si la alte activitati care au tinut de buna desfasurare a turneului : Florin, Dani, Andrei, Raul, Calin.
Si nu in ultimul rand, primariei Ilia, pentru ca ne-a pus la dispozitie sala si ne-a adus mesele + bancile.
Nu pot sa nu zic doua cuvinte si despre mizeria ramasa dupa turneu, am fost neplacut surprins de ce a ramas ...
Asa ca ii felicit pe toti cei care au reusit sa gaseasca cosurile de gunoi si sa-si arunce gunoiul unde trebuie.
Pentru ceilalti, care au carente pe partea asta si au aruncat pe jos/lasat pe unde au apucat gunoiul , nu e inca prea tarziu. La urmatorul turneu poti fi mai bun, mai civilizat !!!
Numa' bine la toata lumea.
Clasament Open
1.Jichici Svetozar - Timișoara![]()
2.Frunza Alexandru - Timișoara![]()
3 -- 4
Georgescu Constantin - Orastie![]()
Nagy Iosif - Arad![]()
5 -- 8
Kaposta Victor - Arad
Migea Cornel - Sibiu
Varadi Tudor Calin - Brad
Szakacs Raul - Deva
9 -- 16
Postelnicu Mihai - Focșani
Cecan Vasile - Timișoara
Istrate Cristian - București
Lacatis Ghita - Arad
Grubacichi Marius - Timișoara
Csaky Tiberiu - Resita
Szemciuk Istvan - Deva
Ispas Dan - Timișoara
17 -- 20 1v gr.sup.
Kramarsic Milos - Belgrad
Dirlea Ioan - Aiud
Meszar Razvan - Arad
Dumitru Florin - Arad
21 -- 24 0v gr.sup.
Degianschi Obrad - Resita
Ticu Sorin - Lugoj
Zsok Arcadie - Deva
Radu Constantin - Sibiu
25 -- 27 2v gr.inf.
Mureșan Ovidiu - Caransebeș
Kromek Iulian - Cugir
Dehelean Octavian - Timișoara
28 -- 29 1v gr.inf.
Gherman Romulus - Arad
Botea Fabian - Hunedoara
30 -- 34 0v gr.inf.
Ciobanu Daniel - Blaj
Boznea Daniel - Deva
Starcz Adrian - Lupeni
Fekete Istvan - Arad
Coste Rafael - Lupeni
Multumim pentru felicitari ! Speram ca toata lumea s-a simtit bine.
Soarele ne-a pacalit putin, anulandu-ne 4 mese timp de cateva ore. Daca vom mai organiza , vom stii care partea sa o acoperim 100% . Astfel, cred ca si timpul de desfasurare se va scurta.
Multumim lui Claudiu si Ghita pentru organizarea tehnica , sfaturi si alte cele. Ne-au ajutat foarte mult !
Multumim baietilor care ne-au ajutat la amenajarea salii/ strangerea de dupa turneu si la alte activitati care au tinut de buna desfasurare a turneului : Florin, Dani, Andrei, Raul, Calin.
Si nu in ultimul rand, primariei Ilia, pentru ca ne-a pus la dispozitie sala si ne-a adus mesele + bancile.
Nu pot sa nu zic doua cuvinte si despre mizeria ramasa dupa turneu, am fost neplacut surprins de ce a ramas ...
Asa ca ii felicit pe toti cei care au reusit sa gaseasca cosurile de gunoi si sa-si arunce gunoiul unde trebuie.
Pentru ceilalti, care au carente pe partea asta si au aruncat pe jos/lasat pe unde au apucat gunoiul , nu e inca prea tarziu. La urmatorul turneu poti fi mai bun, mai civilizat !!!
Numa' bine la toata lumea.