Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Iulica, Samorai -Faur a fost 3 -2 nu 3 -0
Florin, te rog frumos când ai timp modifica la eliminatoriu Faur Laurențiu - Samorai Maksym scor corect 2-3Și la mine gr sup 6 am avut 2-3 3-2
In principiu organizatorii spun concluziile etc (ptr a purta o conversatie la nesfarsit, va adresati strict jucatorului),metodele de jignire,luat la misto si de a participa la ,,un'' dialog.
Nu stiu cine este ,ELTIBI ,dar ar trebui sa se manifeste la masa,sa socializeze cu OAMENI.
Nu considera jignire ,ci un pas inainte.Ptr comentarii rautacioase ne putem intalnii la un vin ,bere sau la ce va pricepeti bn ,nu fb.
Sunt dezamagit ca s-a pierdut spiritul amatur,asta pe scurt. Hai sa continuam stiritul acestei miscari.Asta cred ca ne-a mai ramas.Sa nu dispara socializarea ,ESTE FOARTE IMPORTANT.
Buna seara , ELTIBI este un simplu jucător care a participat la acest turneu, dacă va uitați atent nu eu am început penibilitatea aia de discuție ci un jucător care nu a participat la acest turneu si care din cand in cand se baga in seama cu lumea pe aici .![]()
Clau, te rog frumos sa muți aceste posturi care nu au nici o legătură cu turneul