AmaTur: Turneu A "Cupa Borșului de Pește" 19/20.08.2023 Jurilovca (TL)

In principiu organizatorii spun concluziile etc (ptr a purta o conversatie la nesfarsit, va adresati strict jucatorului),metodele de jignire,luat la misto si de a participa la ,,un'' dialog.
Nu stiu cine este ,ELTIBI ,dar ar trebui sa se manifeste la masa,sa socializeze cu OAMENI.
Nu considera jignire ,ci un pas inainte.Ptr comentarii rautacioase ne putem intalnii la un vin ,bere sau la ce va pricepeti bn ,nu fb.
Sunt dezamagit ca s-a pierdut spiritul amatur,asta pe scurt. Hai sa continuam stiritul acestei miscari.Asta cred ca ne-a mai ramas.Sa nu dispara socializarea ,ESTE FOARTE IMPORTANT.

Felicitari Alex Neculai - ELITE, Carata Catalin - OPEN, Comsa George Alexandru - Avansati, A.Gabriel - Hobby - tulcenii minunati !

• Like
Reacții: GG1
In principiu organizatorii spun concluziile etc (ptr a purta o conversatie la nesfarsit, va adresati strict jucatorului),metodele de jignire,luat la misto si de a participa la ,,un'' dialog.
Nu stiu cine este ,ELTIBI ,dar ar trebui sa se manifeste la masa,sa socializeze cu OAMENI.
Nu considera jignire ,ci un pas inainte.Ptr comentarii rautacioase ne putem intalnii la un vin ,bere sau la ce va pricepeti bn ,nu fb.
Sunt dezamagit ca s-a pierdut spiritul amatur,asta pe scurt. Hai sa continuam stiritul acestei miscari.Asta cred ca ne-a mai ramas.Sa nu dispara socializarea ,ESTE FOARTE IMPORTANT.

Buna seara , ELTIBI este un simplu jucător care a participat la acest turneu, dacă va uitați atent nu eu am început penibilitatea aia de discuție ci un jucător care nu a participat la acest turneu si care din cand in cand se baga in seama cu lumea pe aici . 🤷🏼‍♂️

Buna seara , ELTIBI este un simplu jucător care a participat la acest turneu, dacă va uitați atent nu eu am început penibilitatea aia de discuție ci un jucător care nu a participat la acest turneu si care din cand in cand se baga in seama cu lumea pe aici . 🤷🏼‍♂️

Tu esti doctor si atat...Lumea tenisului de masa "amator sau profesionist este o familie.Unii ne-am sau neam spune cum se scrie corect!Regasit in AMATUR!.TU TEBAGI IN SEAMA SI TE IEI DE TOATA LUMEA.De Gigi de Armani de organizatori de vanturile trase prin sali.....hai sa ne vedem fiecare de ceea ce ne pricepem.....dau eu un bors de peste.....tu vino cu apa in care trebuie sa inoate pestele.

Clau, te rog frumos sa muți aceste posturi care nu au nici o legătură cu turneul

FELICITĂRI, tuturor celor implicați în buna desfășurare a Turneului. Condiții excelente, sala fiind dotată cu aer condiționat, borșul de pește foarte gustos. Revenim cu plăcere la Turneul Regional A+ din Septembrie

Mulțumim tuturor celor care au făcut ca acest turneu sa se desfășoare în condiții foarte bune.
Mulțumirile sunt adresate în special primarului Eugen Ion și echipei dansului în frunte cu domnul Mihai Petre, care ne-au pus la dispoziție absolut tot ce a fost necesar.
Multumesc din suflet și echipei mele, Pancrat Cristian, Bran Florin, Bran Mihaela, Bran Costică, Zenove Clara, Geileanu Rareș și minunatei mele soții Gherasim Floriana.
Si nu în ultimul rand mulțumim jucătorilor care au participat și s-au comportat exemplar atât la masa de joc cât și în afara ei.

Ultima editare:
Back
Sus