bobumino1 senior 9 Oct 2017 #81 Din Targu Neamț se înscrie la categoria amatori Bobu Ștefan Minodor. Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk
Din Targu Neamț se înscrie la categoria amatori Bobu Ștefan Minodor. Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk
rogerpustiu maestru 10 Oct 2017 #83 Cherry a spus: se inscriu la amatori Gaureanu Tudor si Tong...restu nu conteaza Click pentru a extinde... Sa stea la coadă eu sunt inscris primul la... Rest Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Cherry a spus: se inscriu la amatori Gaureanu Tudor si Tong...restu nu conteaza Click pentru a extinde... Sa stea la coadă eu sunt inscris primul la... Rest Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
G gabidarie68 organizator local 10 Oct 2017 #85 Fotia Iulian Bacău.amatori Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
rogerpustiu maestru 10 Oct 2017 #86 gabidarie a spus: Fotia Iulian Bacău.amatori Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Mai are fețe albastre? Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
gabidarie a spus: Fotia Iulian Bacău.amatori Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Mai are fețe albastre? Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
G gabidarie68 organizator local 10 Oct 2017 #88 Ailioaie Gheorghe Comănești.amatori Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
G gabidarie68 organizator local 10 Oct 2017 #89 Iustin Herciu-Comănesti-nou Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
hazzard8 organizator local 10 Oct 2017 #91 Se inscrie Bejan Alexandru din Tecuci la amatori. Multumesc.
W wladww senior 10 Oct 2017 #93 Se retrag Valeanu Vlad și Valeanu Cosmin. Mergem să-i facem galerie lui Cosmin la Cupa României la juniori III.
Se retrag Valeanu Vlad și Valeanu Cosmin. Mergem să-i facem galerie lui Cosmin la Cupa României la juniori III.
rogerpustiu maestru 10 Oct 2017 #95 wladww a spus: Se retrag Valeanu Vlad și Valeanu Cosmin. Mergem să-i facem galerie lui Cosmin la Cupa României la juniori III. Click pentru a extinde... Si noi va ținem pumnii... BAFTĂ Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
wladww a spus: Se retrag Valeanu Vlad și Valeanu Cosmin. Mergem să-i facem galerie lui Cosmin la Cupa României la juniori III. Click pentru a extinde... Si noi va ținem pumnii... BAFTĂ Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
S stoian_marius2 boboc 11 Oct 2017 #96 Se inscrie, la amatori, Stoian Marius din Comănești. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
B bogdancibotariu junior 11 Oct 2017 #98 rogerpustiu a spus: Nu știu dacă o să se ridice acoperișul si dacă o sa fie caldă apă mai e timp, va tin la curent... Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Se mai știe ceva despre acest subiect?Multumesc. Trimis de pe al meu VIE-L09 folosind Tapatalk
rogerpustiu a spus: Nu știu dacă o să se ridice acoperișul si dacă o sa fie caldă apă mai e timp, va tin la curent... Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Se mai știe ceva despre acest subiect?Multumesc. Trimis de pe al meu VIE-L09 folosind Tapatalk
nicusor bulubasa 1967-2019 11 Oct 2017 #99 Nistor Florin -Comănești-Open Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk