Iulian Gherasim Echipa AmaTur 9 Apr 2025 #82 Se înscrie Bacain Marian Călărași Avansați Se retrage Acasandrei Cosmin - Constanta - Avansati
MAGURA CASIAN- LARIAN junior 9 Apr 2025 #83 Magura casian , magura larian , grigorenco daria , druga ioana - jucator nou , constanta , open
bobocviorel senior 10 Apr 2025 #96 Am si eu o intrebare intrebatoare (ca afara, dimineata, sunt 2 grade): sala e incalzita?!?...
Iulian Gherasim Echipa AmaTur 10 Apr 2025 #97 bobocviorel a spus: Am si eu o intrebare intrebatoare (ca afara, dimineata, sunt 2 grade): sala e incalzita?!?... Click pentru a extinde... Avem și încălzire în caz de nevoie
bobocviorel a spus: Am si eu o intrebare intrebatoare (ca afara, dimineata, sunt 2 grade): sala e incalzita?!?... Click pentru a extinde... Avem și încălzire în caz de nevoie
T Tudor Aurel organizator local 10 Apr 2025 #99 Se înscriu,la hobby,Mircea Florin și Buhaciu Sara din Constanța
Petru Asmarandei senior 10 Apr 2025 #100 Bună ziua! Doresc reînscriere: Asmarandei Petru - Constanța - Avansați! Vă mulțumesc!