Cupa Castelanul Hunedoara

Re: Cupa Castelanul Hunedoara

Ce stil ai :lol: :lol: :lol: ; si mai vroiai sa-mi dai si semnatura :surprised:

2 mingi amandoua castigate de tine
ai mai luat si alte puncte sau ai ramas la 2 :lol: :lol: :lol:

:thumbup: mie imi place deplasarea ta la masa, e un lucru de o importanta capitala uneori, fara ea nici nu dai lovituri corecte.(nu e cazul tau)

ma rog se misca bine dar numi place deloc topspinu
tu il inchei deasupra capului
si miscarea la picioare ar fi stangu in fața apoi lasi geutatea pe dreptu apoi pe stangu
dar tu lasi greutatea pe dreptu apoi ridici picioru stang si te dezechilibrezi

Daca primeste underspin (ceea ce nu stim pt. ca nu se vede cum loveste adversarul) tospinul terminat deasupra capului e cel corect!

la retopspin nuj nam incercat deci nu stiu
dar stiu ca daca dai asa la primul topspin cu picioru stang ridicat si cu paleta deasupra capului dai 2/10 topspinuri :biggrin: :biggrin:

retopspinul nu are nici o legatura cu underspinul! underspin = taiata, mai pe romaneste.

scuze tiam zis ca nu le am
tot ce stiu e ca cu miscarea aceia nu prea poate sa dea deloc topspin cum am mai zis 2/10

pustiu a spus:
tot ce stiu e ca cu miscarea aceia nu prea poate sa dea deloc topspin cum am mai zis 2/10
Hai pana la Hunedoara , ca stai aproape, si iti arat ca, cu miscarea asta dau mai mult de 2/10.
Imi place asa de tine, ca faci afirmatii despre mine fara macar sa ma cunosti, sa stii cum joc. :wink: ! :crazy: :crazy: :crazy:
Te astept la hunedoara !

pustiu a spus:
2 mingi amandoua castigate de tine
ai mai luat si alte puncte sau ai ramas la 2 :lol: :lol: :lol:
Si nu, nu am ramas la 2, chear am castigat aceea finala , asta e mai putin important.Nu am auzit de tine , asta care esti atata de bun incat iti permiti jicniri :thumbdown: :crazy: :crazy: :crazy: , dar daca vrei te astept la hunedoara sa incingem o partida.(ca in fata pc-ului toti suntem Timo Boll)

furk a spus:
pustiu a spus:
Hai pana la Hunedoara , ca stai aproape, si iti arat ca, cu miscarea asta dau mai mult de 2/10.
Imi place asa de tine, ca faci afirmatii despre mine fara macar sa ma cunosti, sa stii cum joc. :wink: ! :crazy: :crazy: :crazy:
Te astept la hunedoara !
Tu nu-i vezi semnatura???? :lol: :lol: :lol:
Mai ai un pica pana sa-l bati :lol:

mandrubogdan a spus:
furk a spus:
pustiu a spus:
Te astept la hunedoara !
Tu nu-i vezi semnatura???? :lol: :lol: :lol:
Mai ai un pica pana sa-l bati :lol:
Hah cat am ras :wtf: Nu mai zic nimica de frateto ca dupaia zici ca`s neam de traista :clap:

pustiu a spus:
Mai mandrulet mic tata, ai uitat ca pana sa iti pui iarba interzisa pe rever deabea mai prindeai si tu cate un set de la fiecare, si acuma sa umflat orezu in tine maica? :lol: :lol: :lol:

furk a spus:
pustiu a spus:
Mai mandrulet mic tata, ai uitat ca pana sa iti pui iarba interzisa pe rever deabea mai prindeai si tu cate un set de la fiecare, si acuma sa umflat orezu in tine maica? :lol: :lol: :lol:
Poi ai putea incerca si tu o iarba :lol: :lol:
poate cresc sansele :biggrin: :biggrin:

mandrubogdan a spus:
furk a spus:
pustiu a spus:
Poi ai putea incerca si tu o iarba :lol: :lol:
poate cresc sansele :biggrin: :biggrin:
Vorba domnului Visco:
Nu te certa cu un prost ... (continuarea banuiesc ca o stiti ) :lol: :lol: :lol:

Dado.daniel a spus:
:thumbup: mie imi place deplasarea ta la masa, e un lucru de o importanta capitala uneori, fara ea nici nu dai lovituri corecte.(nu e cazul tau)
Multumesc de incurajari :smile:

mai baieti lasati-o balta cu epitetele unii la adresa altora, ca nu merita, jucati mai bine tenis intre voi, nu ping pong cu tastatura!

Back
Sus