furca alexandru
cadet
- Scor reacție
- 1
- Vârstă
- 31
http://www.youtube.com/watch?v=BzXHLUwYwJA
Furca Alexandru(eu) in finala cu Mandru Bogdan
Furca Alexandru(eu) in finala cu Mandru Bogdan
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Hai pana la Hunedoara , ca stai aproape, si iti arat ca, cu miscarea asta dau mai mult de 2/10.pustiu a spus:scuze tiam zis ca nu le am
tot ce stiu e ca cu miscarea aceia nu prea poate sa dea deloc topspin cum am mai zis 2/10
Si nu, nu am ramas la 2, chear am castigat aceea finala , asta e mai putin important.Nu am auzit de tine , asta care esti atata de bun incat iti permiti jicniri :thumbdown: :crazy: :crazy: :crazy: , dar daca vrei te astept la hunedoara sa incingem o partida.(ca in fata pc-ului toti suntem Timo Boll)pustiu a spus:2 mingi amandoua castigate de tine
ai mai luat si alte puncte sau ai ramas la 2 :lol: :lol: :lol:
Tu nu-i vezi semnatura???? :lol: :lol: :lol:furk a spus:Hai pana la Hunedoara , ca stai aproape, si iti arat ca, cu miscarea asta dau mai mult de 2/10.pustiu a spus:scuze tiam zis ca nu le am
tot ce stiu e ca cu miscarea aceia nu prea poate sa dea deloc topspin cum am mai zis 2/10
Imi place asa de tine, ca faci afirmatii despre mine fara macar sa ma cunosti, sa stii cum joc. :wink: ! :crazy: :crazy: :crazy:
Te astept la hunedoara !
Hah cat am ras :wtf: Nu mai zic nimica de frateto ca dupaia zici ca`s neam de traista :clap:mandrubogdan a spus:Tu nu-i vezi semnatura???? :lol: :lol: :lol:furk a spus:Hai pana la Hunedoara , ca stai aproape, si iti arat ca, cu miscarea asta dau mai mult de 2/10.pustiu a spus:scuze tiam zis ca nu le am
Imi place asa de tine, ca faci afirmatii despre mine fara macar sa ma cunosti, sa stii cum joc. :wink: ! :crazy: :crazy: :crazy:
Te astept la hunedoara !
Mai ai un pica pana sa-l bati :lol:
Mai mandrulet mic tata, ai uitat ca pana sa iti pui iarba interzisa pe rever deabea mai prindeai si tu cate un set de la fiecare, si acuma sa umflat orezu in tine maica? :lol: :lol: :lol:pustiu a spus:scuze tiam zis ca nu le am
Poi ai putea incerca si tu o iarba :lol: :lol:furk a spus:Mai mandrulet mic tata, ai uitat ca pana sa iti pui iarba interzisa pe rever deabea mai prindeai si tu cate un set de la fiecare, si acuma sa umflat orezu in tine maica? :lol: :lol: :lol:pustiu a spus:scuze tiam zis ca nu le am
Vorba domnului Visco:mandrubogdan a spus:Poi ai putea incerca si tu o iarba :lol: :lol:furk a spus:Mai mandrulet mic tata, ai uitat ca pana sa iti pui iarba interzisa pe rever deabea mai prindeai si tu cate un set de la fiecare, si acuma sa umflat orezu in tine maica? :lol: :lol: :lol:pustiu a spus:scuze tiam zis ca nu le am
poate cresc sansele :biggrin: :biggrin:
Multumesc de incurajari :smile:Dado.daniel a spus::thumbup: mie imi place deplasarea ta la masa, e un lucru de o importanta capitala uneori, fara ea nici nu dai lovituri corecte.(nu e cazul tau)
Ok....cred :? :? :? bafta in continuare atunciVorba domnului Visco:
Nu te certa cu un prost ... (continuarea banuiesc ca o stiti ) :lol: :lol: :lol: