AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Prahova la putere !!! Felicitări Darius - open ! Hai și Lukasz cu trofeul la Elite !

Finala Elite: Sorescu Deian - Lukasz Klimas (pentru Live Score dati refresh in 15 s)

Finala Elite: Sorescu Deian - Lukasz Klimas (pentru Live Score dati refresh in 15 s)

[FB]1098244543662965[/FB][FB]2056855067686601[/FB]

Finala - Elite

Sorescu Deian
-------------------- 0-0, 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3
Lukasz Klimas

Set 1: 0-0, 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 6-1, 7-1, 8-1, 9-1, 9-2, 10-2, 11-2

Set 2: 0-0, 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 0-6, 0-7, 1-7, 2-7, 3-7, 4-7, 5-7, 6-7, 7-7, 7-8, 8-8, 8-9, 9-9, 9-10, 9-11

Set 3: 0-0, 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 0-6, 0-7, 1-7, 2-7, ...so far, identic setul 2, 2-8, 3-8, 4-8, 5-8, 6-8, 7-8, 8-8, 8-9, 9-9, 9-10, 9-11

Set 4: 0-0, 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 4-1, 5-1, 6-1, 7-1, 8-1, 9-1, 9-2, 2-10, 3-10, 4-10, 5-10, 6-10, 7-10, 7-11

Set 5: 0-0, 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 4-1, 4-2, 4-3, 5-3, 5-4, 5-5, 5-6, 6-6, 6-7, 6-8, 6-9, 6-10, 7-10, 8-10, 8-11

P.S.
O finală de Turneu al Campionilor care nu se desfășoară la miezul nopții și care se bucură de susținerea a cca. 150 de spectatori și cel puțin 10 cameramani!
Bașca un bonus de 5 seturi de calitate. :D
O finala de 10 la masa nr. 10!

Ultima editare:
Mi-au trebuit 4 decenii ca sa aflu de la un copil de 8 ani cat de frumos poate fi Imnul nostru national. Pentru mine, a fost o deplasare de neuitat in care fiecare secunda am trait-o cu placere. Un turneu in care fara indoiala am iesit cu totii invingatori. Stimă!

Cupa Centenar Alba Iulia in imagini - 5

Cupa Centenar Alba Iulia in imagini - 5

6.2 Eliminatorii avansati

Ultima editare de un moderator:
Clasament Elite

1.
Lukasz Klimas - Ploiesti.jpg
Lukasz Klimas - Ploiești
2.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
3 -- 4
Iana Remus - Timisoara.jpg
Iana Remus - Timișoara
Roman Iulian - Brasov.jpg
Roman Iulian - Brașov
5 -- 8
Fratila Robert - Filipestii de Targ
Moldovan Horvath Csaba - Targu Mureș
Roman Bogdan - Arad
Enciu Alexandru - Slobozia
9 -- 16
Macarenco Andrei - București
Petrescu Liviu - Pitești
Cruceru Sergiu - Targu Jiu
Radu Costica - Galați
Marola Mihai - Bacău
Buzatu Vasile - Buftea
Corcoz Costin - Focșani
Put Gabriel - Oravita
17 -- 32
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Toma Florin - Pitești
Sumanaru Catalin - Iași
Iancu George - Ploiești
Tudorache Viorel - București
Ion Marius - Brăila
Welker Ivan - Sfantu Gheorghe
Farkas Gabor - Targu Mureș
Wischegg Robert - Galați
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Craciun Calin - Oradea
Raducan Bogdan - Craiova
Sufletel Radu - Alba Iulia
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Daneliuc Gabi - Selimbar
Carpaci Alexandru - Ludus
33 -- 64
Oprea Adrian - Lugoj
Vaida Sorin - Oradea
Dinca Daniel - București
Fratea Aurel - Constanța
Mihalescu Dinu - Timișoara
Zarinschi Catalin - Galați
Valcu Alin - Botoșani
Avram Victor - Arad
Curut Gabriel - Timișoara
Galban Calin - Viseu
Neagoe Costin - București
Banescu Dragos - Pitești
Constantinescu Rares - Brăila
Cozma Catalin - Fălticeni
Retegan Cosmin - Plopeni
Nascu Serban - Cluj Napoca
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Boraciu Claudiu - Urziceni
Govoreanu Florin - Cisnadie
Mocean Dan - Cluj Napoca
Savu Cristian - Oradea
Albu Vlad - Iași
Pavel Calin - Hunedoara
Zidar Victor - Reghin
Verdet Adrian - Oravita
Mutrescu Eugen - Timișoara
Teglas Andreea - Ludus
Nistor Dorel - Bistrița
Cionoiu Cristian - București
Firu Marian - Vatra Dornei
Onufrei Ciprian - Botoșani
Chiscop Bogdan - Galați
65 -- 70 2v gr.inf.
Constantin Teodor - București
Corburean Ioana - Mediaș
Neculai Alexandru - Tulcea
Jozsa Zoltan - Odorheiu Secuiesc
Vlase Gheorghe - Slobozia
Bleoca Marius - Târnaveni
71 -- 87 1v gr.inf.
Cojocaru Stefan - Suceava
Tigau Dan - București
Dumitru Gheorghe - București
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Morosanu Vasile - Suceava
Mican Nicolae - Dej
Apian Florin - Bistrița
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
Arion Costel - Galați
Zamblau Ionut - Cluj Napoca
Cuesdean Rares - Reghin
Blaga Marius - Cluj Napoca
Dumbrava Daniel - Focșani
Leolea Andrei - Constanța
Jimmy Lu - București
Kaposta Victor - Arad
Marcu Vasile - Vatra Dornei
88 -- 96 0v gr.inf.
Aron Darie - Sibiu
Incze Levente - Miercurea Ciuc
Tic Ioan - Oradea
***************** - Campina
Pavunev Dan - București
Ciuca Dan - Pitești
Migea Cornel - Sibiu
Szalay Liviu - Oradea
Creinicean Liviu - Oravita

Am o rugaminte catre cei care au fost dupa terminarea openului la sala HCC: daca ati gasit intr-o husa neagra o pereche de papuci Tibhar, sa ne anuntati, unul dintre semifinalisti ar fi tare bucuros. :)

(Recompensa serioasa)

Cupa Centenar Alba Iulia in imagini - 6

Cupa Centenar Alba Iulia in imagini - 6

7. Incepatori si ELITE

Ultima editare de un moderator:
Felicitări Mihai! Ce faci, spargi șampanii?

Domnilor organizatori, felicitări pentru extraordinarul turneu pe care ați reușit să-l g?ndiți și să-l puneți în aplicare :) ... jos cu pălăria.

Multumesc Dan, sunt foarte fericit ca am adus in Vrancea una din frumoasele cupe de locul I. Inca incerc sa-mi revin dupa meciurile epuizante, mai ales psihic, din semifinala si finala. Ii felicit pe Daniel Ceobotaru si pe domnul Dobanda pentru prestatiile din cele doua meciuri. Au fost momente cand nu credeam ca voi putea castiga acele meciuri. Multumesc pentru incurajari Anei si lui Dan din grupa inferioara.

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor.

Felicitari domnului Pralea, lui Emi si tuturor celor care s-au implicat in reusita acestui turneu. Au fost asigurate conditii foarte bune pentru desfasurarea turneului. A fost inspirata decizia organizarii turneului la Alba Iulia in anul centenarului Marii Uniri.

Alba Iulia este un oras frumos, bine gospodarit, cu oameni primitori. Voi reveni oricand cu mare placere.

felicitari pentru DARIUS - a inceput anul la avansati si a castigat TC-ul la OPEN - super traseu
felicitari pentru BOGDAN - a inceput sa joace la AMATUR in aprilie a castigat in noiembrie TC-ul la AVANSATI
ei sunt cei care vor ajunge rapid la elite si se vor lupta cu "tigri" de peste 40 de puncte
------------------
felicitari organizatorilor - totul a fost la superlativ, meritati trofeul pentru cel mai bine manageriat turneu - adevarati ambasadori ai tenisului de masa

Domnul Pralea, jos pălăria!!! Poate vă ganditi si la un Centenar+1, stiu este greu, facem cumva sa-l tinem sanatos si pe Emi, desi eu nu-l cred sanatos la cat de mult se implica, cu ocazia asta tin sa va felicit pe toti, inclusiv pe Tudorel care stie imnul, are voce si personalitate ghindocul , cred ca si doamna 20.20 si-ar dori sa stie macar o strofă.

Echipa Centenar s-a ridicat la inaltime, am promis ca dacă iese prost sau bine scriu oricum (adevarul), asa ca vă felicit pe toti incepand intr-o ordine dezordonată, fam. Pralea, Primarul din Alba Iulia, Marcel, Claudiu , Florin, Pali, Ioana, Dan Bodean, Dan Chirap&Raluca, Sorin, Emi, Emi, Emi, si toti ceilalti care macar au sters o masă.

Pentru la anul, aviz celor care nu au prins loc, mergeti fratilor la turnee, o să fie si mai puternic, poate nu asa de bine organizat.

Repet, cel mai tare turneu, cel mai bine organizat!

Traiască Domnul Pralea macar un Centenar!!!

Felicitări dragi organizatori pentru efortul depus ptr a ne simti minunat la acest Regal tenisistic.Jos pălăria!!Multumim frumos pentru tot!!������

Ultima editare:
Un turneu organizat ireproșabil. Vivat organizatorii! Vivat Alba Iulia! Vivat România Mare!

Daca stam sa analizam tot efortul colegilor, si toata competitia, dragi colegi, NU EXISTA NIMIC DE CRITICAT, a fost o NUNTA unde toata lumea a fost multumita, ne-am simtit mai mult decat minunat.
Stiam ca va fi asa! Multumim tuturor celor implicati in organizare, Aradul va saluta cu drag

Ps. Emi esti lovit cu leuca, tu intr-o alta viata ai fost cred o baterie DURACEL , omule tu nu obosesti niciodata cand e vb de tenis de masă:))? Vb lui Gelu, tr sa te tinem sanatos si noi si Dumnezeu multa vreme de acum incolo, BRAVO

🇷🇴 Felicitări tuturor celor implicati pentru a organiza asemenea turneu.👏🇷🇴

Back
Sus