Dragi prieteni participanti la Cupa CENTENAR,sunt coplesit de mesajele voastre.Recunosc ca,pe mine, atata m-a dus capul.Glumesc, bine inteles.Va multumesc ca ati participat la serbarea prin sport a centenarului de la Alba Iulia.Acesta a fost de fapt scopul manifestarii: o sarbatoare nationala la momentul " zero"al Romaniei Mari, o sarbatoare nationala a tenisului de masa,o sarbatoare nationala a Amaturului.Daca am reusit ,aceasta se datoreaza in primul rand colaborarii fara cusur cu primaria Alba Iulia (primar Mircea Hava,manager cu promovarea Cetatii ,Robert Roman).Daca am reusit, se datoreaza tot in primul rand lui Emi fata de care am o deosebita recunostinta.Cu drag,il numesc, cel mai frumos "nebun" al Amaturului.Daca am reusit ,se datoreaza, tot in primul rand, echpei coordonate de Emi:Marcel Giosan,Dan Chirap,Florin Apian,Claudiu Vela,Dan Bodean,Catalin Cozma,Tokos Pal,Raluca Chirap,Amalia Turcanu,Nicoleta Husar, Sorin Petrisor,Lili Opris si,daca am omis pe cineva voi reveni cu scuze si completari.Nu ati auzit de : Nicolae,Lucian,Stelian,Razvan,Adi care au stat in umbra dar,au hamalit.Nu pot sa trec cu vederea ca principalul vinovat al alegerii municipiului Alba Iulia ca si gazda a turneului campionilor ii apartine lui Adi Lazaroiu.Sper ca este multumit .Va multumesc din suflet ,tuturor.Voi reveni.Acum incerc sa nu adorm.