buzatu vasile
senior
Buzatu Vasile-Buftea Elite
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Depinde din ce parte bate vantul ... cand flutura steagul![]()
Perfect de acord cu tine e o sarbatoare a tenisului de masa Amatur si venim cu mare placere, chestiunea cea mai arzatoare a multor partcipanti la acest regal e ca s-au scos GRUPELE SUPERIOARE, iar pe buna dreptate multi se intreaba daca pentru 6 meciuri se preteaza atata frasuiala. Din punctul meu de vedere nu e un capat de tara eu merg oriunde fara probleme si in orice conditii. Totusi daca tot sunt 2 zile macar lasati bucuria celor care participa sa se bucure de grupe superioare iar dupa acestea se poate opri, cine s-a calificat ok, se vad a-2-a zi, cine nu fuguta la gara sau in S Classe. ...o parere cu prietenie !Bună dimineața! Am văzut ca se începe deja o polemică la adresa felului de desfășurare a acestui turneu final. Vreau sa spun doar câteva păreri :
După desfășurarea de forțe se dorește a fi un turneu al campionilor așa cum nu a mai fost altul până acuma, la "nivelul" sărbătorii care-l definește anul acesta, deci ar fi bine sa lăsăm organizatorii să-l facă cum știu ei mai bine.
Toate turneele mari de la profesioniști se țin pe durata mai multor zile, deci nu vad nici o problemă ca acesta sa aibă 2 zile. Pentru acest turneu ne pregătim tot anul. Să-l "onoram" cum se cuvine!
?n faza finală, deci a 2 zi vor ajunge doar cei mai buni, poate 5% dintre noi, iar aceștia sigur sunt pregătiți și încântați sa se reantoarca în sala a doua zi, cu forțe proaspete, cu plăcerea de a juca în condiții mult mai bune ( liniște, arbitraje, vanzoleala specifica "începătorilor" va dispărea... poate chiar susținuți din tribune de familiile încântate de performanțele obținute).
In concluzie, nu vad nici un impediment pentru ca acest turneu sa fie unul cu adevărat Al CAMPIONILOR!
SPER sa fiu sănătos și sa prind loc pe "grila" de start și mai ales sa "prind" a DOUA zi.
Baftă tuturor și mai ales forța de muncă și sănătate pentru ORGANIZATORI!
Mr. Tomahawk
Depinde din ce parte bate vantul ... cand flutura steagul![]()
Pe o buna parte din imaginile din 1918 culorile apar in ordine inversa.
Am facut o rezervare pentru 2 persoane la Hotel Cetate pentru 2 nopti, vineri si sambata, (cost 180 cu mic dejun/ persoana) astept un coleg de camera pentru perioada respectiva.
Ps. Colegul nu trebuie sa aiba probleme cu sforaitul.
Salutare din nou, eu Nu ma retrag dar doresc sa stiu daca se poate vota la scoala respectiva.
chestiunea cea mai arzatoare a multor partcipanti la acest regal e ca s-au scos GRUPELE SUPERIOARE, iar pe buna dreptate multi se intreaba daca pentru 6 meciuri se preteaza atata frasuiala !