Kis Istvan
senior
Kis Istvan-Brașov avansati.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Referitor la preturile negociate, am sunat la hotel si am rezervat 3 camere single pt. 3 persoane din București insa mi s-a spus ca pretul pt. single este 140 lei. I-am mentionat ca pe forum este un pret negociat afisat insa mi s-a spus ca este o greseala?!?
Poate lamuri cineva situatia?
Multumesc anticipat!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Am actualizat informațiile referitoare la cazarea de la Hotel Cetate. Era o neconcordanță la camera single.
Rugămintea organizatorilor este să nu rezervați camere la Hotel Cetate dacă nu aveți certitudinea că prindeți loc eligibil la turneu.
Există varianta ca Hotelul să rămână cu camere neocupate dacă se anulează rezervările și îl punem într-o situație neplăcută pe Dl. Pralea Constantin.
Pentru orientare cu privire la ultimele locuri eligibile citiți postul cu nr. 5.
Cei care sunt poziționați în Clasament sub limita eligibilă, dar totuși doresc să rezerve cameră la Hotel sunt rugați să ia legătura cu Emi (0747.630.959), care va gestiona legătura cu recepția hotelului.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Fara intentii carcotase, observ pe site-ul lor, pretul "de 32 eur/noapte (~149 lei)" (http://alba.imparatulromanilor.ro/rooms/camera-single/).
Se pare ca nu sunt chiar asa flexibili precum ar da impresia. Ori poate ca le place sa isi faca reclama pe seama evenimentului.