AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Galfi Levente si Csiki Sandor avansati Cluj -Napoca
Teleki Zsolt-Elite Cluj -Napoca

Corneanu Sorin - Botoșani - open

Succes si multumim pentru tot ce faceti pentru noi, mii de multumiri atat organizatorilor cat si autoritatilor locale care sprijina sportul si tenisul de masa in special.
Este o onoare pentru noi sa fim alaturi de dvs, o onoare pt miscarea Amatur ca a fost invitata la Alba Iulia in prag de centenar, cu siguranta ca va fi un sfarsit de saptamana bun de povestit nepotilor.
Multumim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Referitor la preturile negociate, am sunat la hotel si am rezervat 3 camere single pt. 3 persoane din București insa mi s-a spus ca pretul pt. single este 140 lei. I-am mentionat ca pe forum este un pret negociat afisat insa mi s-a spus ca este o greseala?!?

Poate lamuri cineva situatia?
Multumesc anticipat!

Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk

Am actualizat informațiile referitoare la cazarea de la Hotel Cetate. Era o neconcordanță la camera single.

Rugămintea organizatorilor este să nu rezervați camere la Hotel Cetate dacă nu aveți certitudinea că prindeți loc eligibil la turneu.
Există varianta ca Hotelul să rămână cu camere neocupate dacă se anulează rezervările și îl punem într-o situație neplăcută pe Dl. Pralea Constantin.

Pentru orientare cu privire la ultimele locuri eligibile citiți postul cu nr. 5.
Cei care sunt poziționați în Clasament sub limita eligibilă, dar totuși doresc să rezerve cameră la Hotel sunt rugați să ia legătura cu Emi (0747.630.959), care va gestiona legătura cu recepția hotelului.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Fara intentii carcotase, observ pe site-ul lor, pretul "de 32 eur/noapte (~149 lei)" (http://alba.imparatulromanilor.ro/rooms/camera-single/).
Se pare ca nu sunt chiar asa flexibili precum ar da impresia. Ori poate ca le place sa isi faca reclama pe seama evenimentului.

Imi cer scuze de situatia creata tuturor celor care azi au intampinat neplaceri la rezervarea camerelor single ,Hotel Cetate,dar se pare ca este o greseala de transcriere a mea.
Dupa mai multe variante ale planului acestui eveniment unde au fost mai multe modificari si corectari ,in prospectul final trimis catre Marcel pt,postarea anuntului pe forum s-a strecurat aceasta gresala.

Cand am fost cu D-ul Pralea la Hotel Cetate ,preturile afisate erau de 200 lei single si 240 dubla(Twing sau matrimoniala) si pretul comunicat de directorul Hotelului D-ul Tiberiu Taran a fost de 140 camera single,180 camera dubla si ne pune la dispozitie in camerele mari ale hotelului si camere triple la pretul de 240 lei.Preturi ce le-am considerat oneste tinand cont de conditiile pret-calitate.

In cursul zilei de astazi am fost sesizat de mai multe persoane care au vazut pe pagina hotelului preturi incepand de la 32 euro single si 39 euro dubla ,dupa care am avut o discutie cu personalul hotelului explicandu-mi ca acele preturi se refera in anumite perioade si nicidecum in weekend-uri si mai ales in perioada luni noiembrie cand incep mai multe evenimente in Alba Iulia cu ocazia Centenarului.
Am considerat decuviinta sa fac aceste lamuriri sa clarific situatia neplacuta creeata.Maine o sa avem o intrevedere cu Directorul Hotelului Cetate si va vom comunica pozitia acestuia.
MULTUMIM DE INTELEGERE.

P.S.Cat tine de comunicatul lui Marcel referitor la rezervari a persoanelor neeligibile,de a lua legatura direct cu mine telefonic EMI 0747630959,db@emi-tt.ro sau prin MP user zosim1 ,este de a putea a avea o gestionare cat mai buna a ocupari si pastrari capacitati rezervate la acest hotel.Ms.

Ultima editare:
Zamblau Ionuț, Cluj, Elite

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Rosoga Ana, incepatori.Constanța. Multumesc.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Verdet Adrian / elite / Oravita
Kaposta Victor / elite / Arad

TROCARU REMUS din TULCEA - OPEN.
MULȚUMESC.

Back
Sus