Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da este o denumire care nu mi-a placut nici mie dar la vremea respectiva era de neglijat.
Exista o orgranigrama a acestui eveniment pe care o voi prezenta la vremea respectiva dupa ce vom impartii sarcinile per persoana,mult mai complexa decat cea pe care a trebuit sa o sintetizeze Marcel pt prezentarea turneului.
Sorin Petrisor va fi unul din ORGANIZATORI PRINCIPALI care va coordona Organizatori tehnici, res.arbitri .administrativ ,si va tine legatura cu echipa manageriala a evenimentului,si se va ocupa la desfasurarea turneului propriu zis de o sala.
Din pacate majoritatea comenzilor pentru pregatirea acestui eveniment necesita o perioada de timp relativ mare,si una din problemele pe care le avem este comanda a unui numar de 300 de tricouri specifice tenisului de masa in cele trei culori ale steagului romanesc.Albastru (de la catarg),galben (o culoare rar intalnita in tenisul de masa) si rosu.
Comanda dureaza cel putin 2 saptamani si inscriptionarea lor deasemeni o saptamana.
Deci ne aflam pe ultima suta de metri cu pregatirile pt comanda ,dar suntem destul de in urma cu confirmarile de marime.
O aruncatura peste listele actuale ,ne arata ca o parte buna din potentiali ocupantii ai locurilor eligibile inca nu au facut inscrierile,de aceea imi e imposibil sa preconizez marimile acestora,ca urmare imi cer scuze anticipat daca unele din cadourile organizatorilor nu sunt pe masura lor.
La listele actuale imi lipsesc inca din evaluare urmatorii:
Elite
78. Birtalan Robert, Oradea, 182 - 33,03 - E
79. Sencu Victor, Targoviște, 183 - 35,13 - E
80. Pal Zoltan, Miercurea Ciuc, 188 - 33,08 - E
81. Hutanu Alin, Brașov, 191 - 33,98 - E
82. Cojocaru Stefan, Suceava, 199 - 36,82 - EJ
83. Pop Zoltan, Dej, 205 - 33,3 - E
84. Spatariu Daniel, Arad, 213 - 33,48 - E
85. Baiburi Levent, Tulcea, 235 - 34,1 - E
Open
16. Gheorghe Nicolae, Călărași, 118 - 28,8 - O
48. Colcer Nicolae, Toplita, 184 - 29,37 - O
50. Stancescu Sebastian, Ploiești, 187 - 22,94 - O
60. Samoila Ion, Babadag, 218 - 26,53 - O
64. Rosioara Razvan, Alexandria, 233 - 28,77 - O
65. Plamada Lucian, Iași, 239 - 27,41 - O
66. Tuta Radu Ionut, Pitești, 254 - 23,08 - O
La avansati si Incepatori e mai complicat
Revin
Felicitari! Corect! Greseala la Site!Se inscrie si Diaconescu Lucian din Targoviște la OPEN.
Sper sa prind si eu un loc pe lista pe ultima suta de metri !Daca e cazul marimea la tricou L.
Mai am o rugaminte pe prima pagina la unul dintre sponsori este gresit site-ul, va rog sa corectati www.axaporcelaine.ro, nu de alta dar ii stiu pe patroni si sunt niste oameni minunati, merita sa afle lumea de produsele lor !
buna seara si scuze pentru interventie.arbitrajul este o problema importanta,chiar foarte importanta.depinde ce se vrea de la arbitraj in acest turneu final si cine are pregatirea sa sustina un parcurs atat de lung si important !toata stima si consideratia.
Galban Calin-M
Krisan Iuliu-XL
Moldovan Ioan-L
La Iuliu și la Moldovan le iau eu.