Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

La mulți ani, Nasol, pentru ca a fost restricționata optiunea a de a da like dacă suntem de acord cu ceva sau cineva!... Vorbiți de atenție tocmai dumneavoastră... Eu zic că am citit bine prima postare însă dumneavoastră nu ați fost atent la ce am scris eu. Mai citiți odată și poate înțelegeți că nu am propus nicăieri să vină cineva de la elite dimineața. Oricum nu știu care e rostul pentru care vă băgați in seamă că postarea mea era o propunere adresată organizatorilor nu jucătorilor. Cine e de acord cu ea poate lăsa un like la postare cine nu trece mai departe
. Hai la mulți ani la masă și nu numai!
![]()
RETRAGERE de la turneul de pe 4 ian 2026, cat Avansati. Motiv: gripaScurtescu Cristian Tgv- Avansati
Observ ca sunt pe lista la nr.43. Daca nu ma primiti la open, va rog sa ma puneti (si) pe lista de Avansati. Prioritatea ramane Open. Merci!Bogdan Ileanu, Tg-Jiu, open. La multi ani!
M-ai dat de gol...6 de câte 7 ... mai bine să rămână cu un bandaj în plus, dacă faci altfel![]()
Observ ca sunt pe lista la nr.43. Daca nu ma primiti la open, va rog sa ma puneti (si) pe lista de Avansati. Prioritatea ramane Open. Merci!
Multumesc! Nu vin pentru trofeu, vin pentru miscare. 0ricum nu am sanse....La Avansati te-am inscris, esti printre favoriti.![]()