patraulea1980
organizator local
Cand vi se mai intampla situatii similare sunati imediat un organizator(dl Apian de ex ) cu experienta si cereti-i o parere..V ar fi spus imediat sa faceti trei grupe pe 4 mese(aia de 7 pe doua mese,pt a respecta Regulamentul).Puteati ulterior,sa lasati grupa de 7 ramasa in 6 doar pe o masa,iar celelalte doua grupe le puneati sa joace alternativ pe 3 mese ..economiseati aprox 1 h juma..Succes pe mai departe,organizarea unui turneu nu e p treaba chiar simpla
Domnul Cozma sa facut exact ce spuneți și de către Mihai Miron și de către Ciupe Alin dar din păcate nu toată lumea poate răspunde prompt la telefoane ,mesaje ,etc,din cauza multor probleme ( weekend ,alte turnee, job ,familie) ,Alin Ciupe a vrut sa ia decizia de a face grupa de 7 pe 2 mese ,vorbind candva cu Claudiu de aceasta treaba ,dar la sugestia mea ,am evitat grupa de 7 ,pt a nu creea discuții,am vb personal prin mesaje cu Claudiu explicându-i problema ,dar aseară la 23,30 se reglase odată cu retragerea lui Vaidaa Sorin la 23,40 sa incris Toma Adrian ,sa procedat cred corect ,turneul sa terminat la ora acceptabila ,mulțumim ,cu siguranta odată cu organizarea mai multor turnee ,vom ști care sunt cele mai bune decizii de luat în momentele cheie.