De vazut Da, dar de auzit nu cred, nu in galagia aia. Nu am nimic cu dumneavoastra, dar nu aveti cum sa intelegeti. Atata tot.
Eu daca vedeam un copil care plange si sare In sus, ias fi dat mingea inapoi chiar daca " e 6 lei".
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nu va suparati, dar am auzit si am vazut totul, din moment ce s-a petrecut langa mine, eram la masa vecina. Poate organizatorul nu are copii, nu stiu, nu il cunosc personal, dar eu am doi, unul chiar apropiat sau de varsta cu copilul dvs. , asa ca va rog, nu imi spuneti mie ca nu am cum sa inteleg. In primul rand, eu ca si adult nu ma asezam cu copilul la o masa la care partidele oficiale erau in curs de desfasurare. In al doilea rand, exista oriunde, intr-o comunitate, niste reguli, unele scrise, altele nescrise, iar altele care tin de fair play, pe care noi adultii suntem obligati sa le respectam si la randul nostru sa ne invatam copiii in a le respecta. In al treilea rand, daca eu cu copilul meu ocupam, sa zicem din greseala o masa la care era in curs de desfasurare competitia, desi nu vad cum se putea face greseala asta, din moment ce erau la masa materialele oficiale (mingea, paharul, pixul, foaia de joc), ii explicam copilului asta, ne mutam la o masa libera, cumparam o minge cu 6 lei, cu care jucam in continuare si pe care o putea lua acasa. Se putea rezolva simplu de tot.
Nici eu nu am absolut nimic cu dumneavoastra, dar nici nu sunt deacord cu ceea ce incercati sa faceti. Adica, incercati sa discreditati organizatorul, prin orice mijloc, pentru a va atinge scopul. Si asta totul pentru ca nu a fost deacord cu repetarea unei partide pe care ati pierdut-o clar, sau mai exact, era ca si pierduta la scorul de 0-2 si 7-10, pe motiv ca s-a jucat cu alta minge, din greseala, decat cea oficiala. Permiteti-mi, va rog sa va citez din regulamentul de joc aprobat de I.T.T.F. și F.R.T.M., dupa care se desfasoara competitia Amatur "In orice circumstanta, toate punctele obtinute inainte de a fi descoperita
greseala vor fi validate". Mai mult de atat, din punctul meu de vedere e o problema care tine de fair play, eu unul nu as fi cerut repetarea partidei dupa ce am pierdut cu 3-0, nici daca s-ar fi jucat cu minge de cauciuc.
Nu imi doresc deloc sa intru in polemica cu nimeni si nici cu dumneavoastra, pur si simplu am dorit sa redau scenele la care am asistat si in continuare sa-mi expun parerea personala. Atata tot, eu unul personal alta interventie pe aceasta tema nu voi mai avea.
Va doresc o zi buna, si mult succes la urmatorul turneu.