AmaTur: Turneu A "Cupa CFR Simeria", Simeria - 28/29.09.2019

La 2-0, 10-7 pentru adversar domnul Cirstea si-a dat seama ca se joaca cu Nittaku 3* si a vrut sa se reia meciul cu Gewo, lucru cu care nu am fost de acord. Consider ca e acelasi lucru ca si cum ai contesta paleta adversarului la scorul acesta.
Iar cu cealalta problema, fara suparare, mingile de concurs, sunt pentru concurs, nu pentru a se juca copiii.
Multumesc, succes si dvs.
Pai asa incurajam copiii sa joace tenis, nu?
Nu stiu daca ai copii. Dar nu se procedeaza asa, mai ales unul cu probleme si nu jignesti pe cineva spunandui ca e 6 lei mingea.
Scuze era sufficient, dar nu ai bagat-o pasta cu mingile de concurs. Daca se spargea mingea nu era nici o problema. Dar asta e tenisul de masa e pentru cine are Bani.
Erau la numar banuiesc mingile.
Ca si nittaku de altfel.
Eu nu neg ca pustiul e mai bun ca mine.
Nu despre asta e vorba.
Ci de atitudine.
Datorita voua organizatorilor se tin concursurile astea, dar si datorita noua celor care venim de la distanta sa participam, unii do ntre noi cu familia cum fu' cazul azi. Si nu numai noi si Creta Petru de la Luna Cluj.
Si poate si altii. Atat aveam de spus.
O seara buna va doresc.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Felicitari Marius!!!Bravo Andrei.2 tineri de perspectiva

Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk

Clasament Incepatori

1.
Negru Marius - Deva.jpg
Negru Marius - Deva
2.
Oprean Andrei - Deva.jpg
Oprean Andrei - Deva
3 -- 4
Guta Catalin - Hunedoara.jpg
Guta Catalin - Hunedoara
Jicarean David - Lipova.jpg
Jicarean David - Lipova
5 -- 8
Moldoveanu Sorin Florian - Hunedoara
Pralea Constantin - Alba Iulia
Vrinceanu Vladut - Caransebeș
Cirstea Toni - Targu Jiu
9 -- 14 1v gr.sup.
Sirbu Vlad - Aiud
Almajanu Sergiu - Dumbravita
Vela Gabriel - Timișoara
Buie Laurentiu - Arad
Popescu Radu - Arad
Stanescu Romeo - Hunedoara
15 -- 16 0v gr.sup.
Midvichi Daniel - Deva
Creta Petru - Luna CJ
17 -- 19 2v gr.inf.
Chivaran Alin - Caransebeș
Iosif Mihai Aurelian - Orastie
Ciobanu Ilie - Hunedoara
20 -- 23 1v gr.inf.
Leric David - Lipova
Sufletel Emil Sr - Alba Iulia
Tircob Cosmin - Deva
Muntean Stefan - Hateg
24 -- 26 0v gr.inf.
Sufletel Margareta - Alba Iulia
Orban Marius - Lugoj
Ratoi Dorin - Hunedoara
Bravo Marius, felicitari Andrei!!!

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Pentru mine ,a fost o lectie de organizare a unui turneu.Felicitari Claudiu ! Felicitari tuturor participantilor ,cu sublinieri pentru : Gigi Spin,Bumbu Pavel,Oprean Andrei.Conditii excelente:lumina pe fiecare masa,sala aerisita si curata,toalete igienizate,mancare buna.Multumesc !

FELICITARI BUMBU PAVEL

Trimis de pe al meu SM-J330FN folosind Tapatalk

Pai asa incurajam copiii sa joace tenis, nu?
Nu stiu daca ai copii. Dar nu se procedeaza asa, mai ales unul cu probleme si nu jignesti pe cineva spunandui ca e 6 lei mingea.
Scuze era sufficient, dar nu ai bagat-o pasta cu mingile de concurs. Daca se spargea mingea nu era nici o problema. Dar asta e tenisul de masa e pentru cine are Bani.
Erau la numar banuiesc mingile.
Ca si nittaku de altfel.
Eu nu neg ca pustiul e mai bun ca mine.
Nu despre asta e vorba.
Ci de atitudine.
Datorita voua organizatorilor se tin concursurile astea, dar si datorita noua celor care venim de la distanta sa participam, unii do ntre noi cu familia cum fu' cazul azi. Si nu numai noi si Creta Petru de la Luna Cluj.
Si poate si altii. Atat aveam de spus.
O seara buna va doresc.

Cred ca exagerati, nu s-a intamplat deloc asa cum ati relatat dvs. Am fost acolo si am vazut toata faza....Organizatorul nu a smuls mingea din mana copilului ci v-a rugat sa predati mingea, cu care se juca in grupele superioare, chiar la masa la care v-ati asezat dvs, fara sa intrebati pe nimeni, in scurta pauza dintre partidele din grupa respectiva. Iar in continuare, v-a informat ca puteti cumpara, o minge oficiala daca doriti, costa 6 lei, nu vad nicio jignire aici.
Nu sunt de partea nimanui, nici a dvs. nici a organizatorului, dar adevarul trebuie spus.

Felicitări organizatorilor și in mod special lui Claudiu, dar și medaliatilor de la avansați și începători

Se retrage din Reșița de la Open, Poenar Alin.

Salutare, nici nu vă imaginați cat sunt de suparat că nu sunt la acest turneu Va doresc un turneu excelent !

Cred ca exagerati, nu s-a intamplat deloc asa cum ati relatat dvs. Am fost acolo si am vazut toata faza....Organizatorul nu a smuls mingea din mana copilului ci v-a rugat sa predati mingea, cu care se juca in grupele superioare, chiar la masa la care v-ati asezat dvs, fara sa intrebati pe nimeni, in scurta pauza dintre partidele din grupa respectiva. Iar in continuare, v-a informat ca puteti cumpara, o minge oficiala daca doriti, costa 6 lei, nu vad nicio jignire aici.
Nu sunt de partea nimanui, nici a dvs. nici a organizatorului, dar adevarul trebuie spus.
De vazut Da, dar de auzit nu cred, nu in galagia aia. Nu am nimic cu dumneavoastra, dar nu aveti cum sa intelegeti. Atata tot.
Eu daca vedeam un copil care plange si sare In sus, ias fi dat mingea inapoi chiar daca " e 6 lei".

Vorba drei Bernie Szocs : '' multumesc celor care m-au suportat '' pana la finish , cat si admiratorilor ! Turneul a fost incredibil de puternic ! Multumesc in mod cu totul special distinsului domn Pralea pt sprijinul ''moral''. Felicitari pt frumoasa organizare si conditii de joc. Iubesc Simeria !

Inscrieri FINALE Open (Duminica - ora 10:00) - on 29.09.2019 at 10:33:55

1. Kaposta Victor, Arad, 89 - 32,36 - O
2. Butura Vasile, Alba Iulia, 259 - 32,16 - O
3. Georgescu Constantin, Orastie, 165 - 31,35 - O
4. Turburan Ion, Resita, 232 - 30,41 - O
5. Avram Nicolae, Nedelea, 72 - 29,95 - O
6. Migea Cornel, Sibiu, 78 - 29,7 - OW
7. Veres Francisc, Oravita, 357 - 29,45 - O
8. Grubacichi Marius, Timișoara, 354 - 29,27 - O
9. Boznea Daniel, Deva, 218 - 28,87 - O
10. Lacatis Ghita, Arad, 285 - 28,3 - O
11. Gheorghe Nicu, Drobeta Tr Severin, 92 - 28,29 - OW
12. Jichici Svetozar, Timișoara, 117 - 27,95 - OW
13. Popovici Ciprian, Hunedoara, 605 - 27,83 - O
14. Beches Andrei, Sibiu, 420 - 27,78 - O
15. Nagy Iosif, Arad, 173 - 27,57 - OW
16. Busu Romulus, Hunedoara, 705 - 26,93 - O
17. Szemciuk Istvan, Deva, 638 - 26,73 - O
18. Degianschi Obrad, Resita, 217 - 26,64 - O
19. Bora Nicolae, Alba Iulia, 853 - 25,9 - O
20. Dirlea Ioan, Aiud, 121 - 25,83 - OH
21. Neiconi Sabin, Hateg, 1383 - 25,8 - OW
22. Kromek Iulian, Cugir, 402 - 25,61 - O
23. Ticu Sorin, Lugoj, 222 - 25,09 - O
24. Barac Marius, Sibiu, 366 - 24,82 - OW
25. Dehelean Octavian, Timișoara, 560 - 24,8 - O
26. Varadi Tudor Calin, Deva, 1300 - 24,4 - O
27. Vaida Gheorghe, Sibiu, 1153 - 23,4 - O
28. Barbulescu Dan, Sibiu, 191 - 22,81 - OW
29. Csaky Tiberiu, Resita, 335 - 22,54 - OW
30. Comsa Dan, Sibiu, 352 - 22,52 - O
31. Dumitru Florin, Arad, 192 - 22,04 - O
32. Cecan Vasile, Timișoara, 201 - 22 - O
33. Hancig Mircea, Timișoara, 221 - 20,23 - O
34. Bucur Dan, Cisnadie, 424 - 20,05 - O
35. Radu Constantin, Sibiu, 296 - 19,3 - AW
36. Sinpetrean Comsa Gheorghe, Cluj Napoca, 594 - 15,66 - AW
37. Lascu Marius, Timișoara, 1024 - 13,07 - A
38. Tarlea Adrian, Deva, 1388 - 10 - A
39. Gasca Toader, Hunedoara, 1492 - 0 - OW
40. Mureșan Florin, Deva, 1796 - 0 - O
41. Botea Fabian, Hunedoara, 2175 - 0 - A
42. Diaconu Dan, Hunedoara, 4340 - 0 - A

Grupe inferioare Open (Duminica - ora 10:00)
1Kaposta VictorBusu RomulusSzemciuk IstvanCecan VasileRadu Constantin
2Butura VasileNagy IosifDegianschi ObradComsa DanBucur Dan
3Georgescu ConstantinBeches AndreiBora NicolaeDumitru FlorinHancig Mircea
4Turburan IonPopovici CiprianDirlea IoanVaida GheorgheLascu Marius
5Avram NicolaeJichici SvetozarNeiconi SabinBarbulescu DanMureșan Florin
6Migea CornelGheorghe NicuKromek IulianDehelean OctavianTarlea AdrianDiaconu Dan
7Veres FranciscLacatis GhitaTicu SorinVaradi Tudor CalinGasca Toader
8Grubacichi MariusBoznea DanielBarac MariusCsaky TiberiuSinpetrean Comsa GheorgheBotea Fabian

Inscrieri FINALE Elite (Duminica - ora 10:00) - on 29.09.2019 at 10:34:40

1. Sorescu Deian, Resita, 120 - 45,67 - EL
2. Avram Victor, Arad, 68 - 44,12 - E
3. Mutrescu Eugen, Timișoara, 4 - 43,18 - E
4. Roman Bogdan, Arad, 15 - 41,86 - E
5. Verdet Adrian, Timișoara, 16 - 41,53 - E
6. Put Gabriel, Oravita, 33 - 40,93 - E
7. Blaga Marius, Cluj Napoca, 75 - 39,84 - EMH
8. Pavel Calin, Hunedoara, 209 - 38,7 - E
9. Sufletel Radu, Alba Iulia, 19 - 38,07 - EW
10. Daneliuc Gabi, Selimbar, 22 - 37,71 - EW
11. Petrus Florin, Alba Iulia, 567 - 37,1 - E
12. Zbancu Leo, Deva, 383 - 36,97 - EW
13. Mihalescu Dinu, Timișoara, 87 - 36,61 - EW
14. Crainic Adrian, Orastie, 442 - 34,98 - E
15. Curut Gabriel, Timișoara, 234 - 34,92 - E
16. Costache Rosioru Cristian, Timișoara, 77 - 33,98 - E
17. Szakacs Raul, Deva, 944 - 33,55 - E
18. Mitzea Alexandru, Sibiu, 212 - 31,9 - O
19. Frunza Alexandru, Timișoara, 158 - 29,03 - O
20. Dumitru Lazar, Petrila, 1460 - 29 - O

Grupe inferioare Elite (Duminica - ora 10:00)
1Sorescu DeianPavel CalinSufletel RaduCostache Rosioru CristianSzakacs Raul
2Avram VictorBlaga MariusDaneliuc GabiCurut GabrielMitzea Alexandru
3Mutrescu EugenPut GabrielPetrus FlorinCrainic AdrianFrunza Alexandru
4Roman BogdanVerdet AdrianZbancu LeoMihalescu DinuDumitru Lazar

De vazut Da, dar de auzit nu cred, nu in galagia aia. Nu am nimic cu dumneavoastra, dar nu aveti cum sa intelegeti. Atata tot.
Eu daca vedeam un copil care plange si sare In sus, ias fi dat mingea inapoi chiar daca " e 6 lei".

Nu va suparati, dar am auzit si am vazut totul, din moment ce s-a petrecut langa mine, eram la masa vecina. Poate organizatorul nu are copii, nu stiu, nu il cunosc personal, dar eu am doi, unul chiar apropiat sau de varsta cu copilul dvs. , asa ca va rog, nu imi spuneti mie ca nu am cum sa inteleg. In primul rand, eu ca si adult nu ma asezam cu copilul la o masa la care partidele oficiale erau in curs de desfasurare. In al doilea rand, exista oriunde, intr-o comunitate, niste reguli, unele scrise, altele nescrise, iar altele care tin de fair play, pe care noi adultii suntem obligati sa le respectam si la randul nostru sa ne invatam copiii in a le respecta. In al treilea rand, daca eu cu copilul meu ocupam, sa zicem din greseala o masa la care era in curs de desfasurare competitia, desi nu vad cum se putea face greseala asta, din moment ce erau la masa materialele oficiale (mingea, paharul, pixul, foaia de joc), ii explicam copilului asta, ne mutam la o masa libera, cumparam o minge cu 6 lei, cu care jucam in continuare si pe care o putea lua acasa. Se putea rezolva simplu de tot.
Nici eu nu am absolut nimic cu dumneavoastra, dar nici nu sunt deacord cu ceea ce incercati sa faceti. Adica, incercati sa discreditati organizatorul, prin orice mijloc, pentru a va atinge scopul. Si asta totul pentru ca nu a fost deacord cu repetarea unei partide pe care ati pierdut-o clar, sau mai exact, era ca si pierduta la scorul de 0-2 si 7-10, pe motiv ca s-a jucat cu alta minge, din greseala, decat cea oficiala. Permiteti-mi, va rog sa va citez din regulamentul de joc aprobat de I.T.T.F. și F.R.T.M., dupa care se desfasoara competitia Amatur "In orice circumstanta, toate punctele obtinute inainte de a fi descoperita
greseala vor fi validate". Mai mult de atat, din punctul meu de vedere e o problema care tine de fair play, eu unul nu as fi cerut repetarea partidei dupa ce am pierdut cu 3-0, nici daca s-ar fi jucat cu minge de cauciuc.
Nu imi doresc deloc sa intru in polemica cu nimeni si nici cu dumneavoastra, pur si simplu am dorit sa redau scenele la care am asistat si in continuare sa-mi expun parerea personala. Atata tot, eu unul personal alta interventie pe aceasta tema nu voi mai avea.
Va doresc o zi buna, si mult succes la urmatorul turneu.

Multumim organizatorilor pentru acest turneu

Din punctul meu de vedere acest turneu a fost foarte bine organizat. Lumina a fost perfecta, fara a fi deranjanta, sala destul de aerisita, si comparativ cu alte sali, geamurile au fost acoperite, ceea ce a creat un plus de confort. Organizarea a fost cursiva , fara sincope. Daca ar fi existat si mantinele intre mese, ar fi fost perfect. Eu mi-as fi dorit sa elimin cati mai multi ierbari ca sa fac loc jucatorilor softisti, care chiar joaca tenis, ca sa avem spectacol in finala si semifinale. Am eliminat doi ierbari, pierzand cu al treilea ierbar cu 3-2. Din punctul meu de vedere , IERBAR = jucator de tenis de masă care nu stie sa joace tenis si incearca sa compenseze lipsa lui de talent utilizand materiale cu proprietati disruptive. Vad ca domnul Dinu Gheorghe, alias Gigi Spin primeste o multime de felicitari pentru locul 2. O alegere nepotrivita a poreclei pentru un jucator care nu stie sa dea spin. Mai potrivit era Gigi Superblock. Si in loc sa felicitam pe domnul ,,Gigi Spin'' , ar fi mai potrivit sa felicitam pe ,,Der materialspezialist Kamikaze OX'' ,o fata de paleta care culca efectiv mingea pe masa. Domnul Gigi Spin si-a castigat singur antipatia salii, prin faptul ca s-a apucat sa certe prin sala sustinatorii adversarilor lui,si prin faptul ca s-a plans unor jucatori ,ca un softist joaca cu fete uzate . Mie mi se pare deplasat , in conditiile in care domnul Dinu joaca cu lemn Dr.Neubauer Bloodhound, si fata cu proprietati disruptive :Der materialspezialist Kamikaze OX. Ca sa fiu corect totusi, la sfarsitul turneului , i-am transmis domnului Dinu Gheorghe ca daca ar avea o paleta cu fete soft, nu ar trece de grupele inferioare, si am fost placut surprins sa confirme ca nu ar trece. Multumesc Simeria pentru locul 3 la categoria avansati.

Vorba drei Bernie Szocs : '' multumesc celor care m-au suportat '' pana la finish , cat si admiratorilor ! Turneul a fost incredibil de puternic ! Multumesc in mod cu totul special distinsului domn Pralea pt sprijinul ''moral''. Felicitari pt frumoasa organizare si conditii de joc. Iubesc Simeria !

Nu stiu daca, cei prezenti la turnee stiu ce efort faci sa participi sambata de sambata.De aceea,orice trofeu obtii e mult mai stralucitor decat arata.Sustinerea mea are ,deci,suport.Te felicit !

Back
Sus