Surdeanu Petruț-Laurențiu avansati
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Nu pot vorbi pentru întregile categorii inferioare dar ca jucător inferior îmi cer scuze pentru disconfortul creat.Nu inteleg de unde trendul asta cu începerea concursurilor la categoria elite dupa amiaza cand condițiile de joc nu mai sunt tocmai optime datorita condensului si categoriile inferioare joaca dimineata cand este mult mai ok. (desi la elite chiar conteaza acest lucru ..nu cred ca trebuie sa mai spercific ca fetele isi pierd proprietatile si nu mai ajuta la executia topspinului).M as bucura daca luați in considerare aceasta observație care spun eu ca este destul de întemeiată.
Daca dau de un elite seara ii dau 3-0Nu pot vorbi pentru întregile categorii inferioare dar ca jucător inferior îmi cer scuze pentru disconfortul creat.
Tind să cred că topspin se mai dă și prin open avansați și hobby și vă asigur că și acolo își pierd fețele proprietățile din cauza condensului. Acum cât contează asta e subiectiv, dar nimănui nu-i place, indiferent de cât de inferior este elitului.
Anul trecut s-a ținut elite dimineața, nu a zis nimeni nimic de condiții. Și a fost condens, că am jucat seara, dar față de alte săli la Chiajna aerisirea a fost mult mai bună și nu s-a simțit ca-n alte locuri.
Dacă vreți să vorbim despre favoritismele categoriilor, de ce nu aducem în discuție turnee în care o parte din categorii a jucat în altă sală, în condiții mai proaste ca restul, fără ca nimeni să ridice problema?
Indiferent de felul și nivelul la care se joacă acolo, faptul că se creează condiții pentru toate categoriile, indiferent de cât de prost sunt văzute ajută comunitatea să crească. Fără ele și influxul de jucători nou veniți din ele nu ar mai exista Elite.
wow,ce spectacol de megalomanie,domnule elitist,platesti mai mult decat ceilalti la concursuri incat sa primesti favoruri?Categoriile au fost infiintate pt echilibru in joc NU pt a face o sepapare pe categorii sociale,intre Dumnezei si sclavi. Auzi tu ,argumentul lui este "observație care spun eu ca este destul de întemeiată."...deci daca spune el,aia e!Nu inteleg de unde trendul asta cu începerea concursurilor la categoria elite dupa amiaza cand condițiile de joc nu mai sunt tocmai optime datorita condensului si categoriile inferioare joaca dimineata cand este mult mai ok. (desi la elite chiar conteaza acest lucru ..nu cred ca trebuie sa mai spercific ca fetele isi pierd proprietatile si nu mai ajuta la executia topspinului).M as bucura daca luați in considerare aceasta observație care spun eu ca este destul de întemeiată.