AmaTur: Turneu A Cupa Chindia ,editia a-5-a ,Târgoviște ,28.03.2015

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
La Open:

1. Florin Toma
2. Vali Boaca
3-4. Adi Uta si Dani Valceanu
5-8. Daniel Dinca
Marius Traistaru
Bogdan Filimon
Andone Claudiu

Clasament parțial:
Amatori:
1- Niculae Dan, București
2- Neculcea Alexandru, Moreni
3- Ciucur Laurentiu, Sibiu
- Pop Alexandru, Campina
5-8
Berbece Bianca, Bacău
Dragoi Andrei, Azuga
Bozga Razvan, Baicoi
Bratescu Adrian, Targoviște
9-16
Coman Emil, Breaza
Ivan Valentin, Campina
Sterie Georgiana, Filipesti Targ
Bucsan Romeo, Pitești
Avram Nicolae, Nedelea
Marin Adrian, București
Dena Corneliu, Giurgiu
Olaru Cristian, Targoviște
17-32
Florea Marian, Targoviște
Dinu Gheorghe, București
Doba Vasile, Pitești
Stan Catalin, Curtea de Argeș
Iliescu Dan, Pitești
Preda Nicolae, Curtea de Argeș
Sultan Valentin, Craiova
Micuda Mihai, București
Dima Victor, Azuga
Panaitescu Stefan, Izvoarele
Safta Alexandru, Targoviște
Brulea Petre, Ploiești
Mihaila Robert, Breaza
Diaconescu Lucian, Targoviște
Popa Mircea, Brașov
Dima Cristi, București

- - - Actualizat - - -

open:
1- Toma Florin, Pitești
2- Boaca Valentin, București
3- Uta Adrian, București
Valceanu Daniel, Topoloveni
5- Dinca Daniel, București
6- Traistaru Marius, Topoloveni
7- Filimon Bogdan, București
8- Andone Claudiu, Cugir
9-14
Migea Cornel, Sibiu
Zamfir Ionel, București
Vranceanu Mihai, București
Lazaroiu Adrian, Targoviște ( org. )
Nica Ionut, Brașov
Aftenii Daniel, București

Ultima editare:
Si de data aceasta, orasul meu natal, Tirgoviste, mi-a oferit o zi deosebita?..
La prima editie, in 2010, am luat locul II, la editia nr.5 am luat locul I, asa ca la editia jubiliara din 2020, Adi te rog sa-mi pregatesti macar o diploma de excelenta??.
Un turneu frumos, desfasurat intr-o sala deosebita, cu lumina excelenta, la nivelul unei Sali polivalente.
Cel mai frumos meci a fost finala cu Vali Boaca, unde dupa un inceput dificil, cind primul set a fost cistigat lejer de Boaca, mi-am reglat lovitura mea preferata, am egalat 1-1, iar in setul 3 am inceput furtunos: 3-0; 6-0; 8-2; 11-3 si 2-1 la seturi pentru mine.
In setul 4, tot asa: 3-0; 6-3 pentru mine, dar au inceput colegii lui de la București sa-l sustina, eu m-am mai relaxat, si in final am pierdut cu 11-7.
Asa ca a urmat cel mai frumos set, setul decisiv, cind alaturi de Sorin Botirca si copii de la Topoloveni, ce m-au sustinut la toate meciurile (si le multumesc pe aceasta cale), s-a alaturat si Constanța, prin Aurel Fratea si Leolea, si Sibiul si Tirgovistea, si astfel indiferent cine cistiga punctul in setul 5, galeria fiecarui combatant isi sustinea favoritul.
O atmosfera cum rar am vazut la turneele de tenis?..
S-a mers umar la umar pina la 8-8, dar in final am reusit sa cistig cu 11-8, si sa ocup (nesperat) locul I.
Multumesc Tirgoviste.

Un mare BRAVO pentru Dan Niculae, dar mai ales ptr domnul Toma. Felicitari si noii echipe de organizatori de la Targoviște.

Superba asistenta de la pupitru este... Sterie Georgiana din Filipesti Targ. Parerea mea !:wink:

Un turneu absolut SUPERB!! O atmosfera superba in ciuda vremii de afara.. Turneul a fost unu foarte reusit.. Felicitari castigatorilor.. Si Mai ales felicitari si respect D.lui Adrian Lazaroiu si D.lui Manoiu Claudie care ne-au asigurat un spatiu de joc absolut SUPERB!

Felicitari, Dan Niculae, pentru binemeritatul loc 1 la amatori, felicitari tuturor celor clasati pe podium, la ambele categorii, dar si organizatorilor pentru un turneu de succes.

Back
Sus