AmaTur: Turneu A "Cupa Cimentul Fieni", Fieni - 24.03.2018

Am urmarit cu mare interes evolutiile la toate categoriile
Interesant turneu
Pacat ca n am putut ajunge

Sent from my iPhone using Tapatalk

Felicitări Patrick! într-o companie selectă, ai dovedit că ai calitate în joc. Mă bucur pentru tine și ?ți doresc să ai succes la Open. 😊
Felicitări Claudiu pentru organizarea acestui turneu și încă o dată îmi exprim regretul că nu am putut participa.
Toate cele bune tuturor!

Scuze din cauza faptului ca neobisnuit fiind cu prezenta la turneele de tenis a prietenului meu la fel de bun pe nume Noragiu Paul, nu am observat pozitia sa foarte buna in clasament. Felicitari nea Paul, si te asteptam pe mai departe la turnee. Sunt sigur ca vei avansa foarte rapid.

Clasament Avansati

1.
Stefan Patrick - Brasov.jpg
Stefan Patrick - Brașov
2.
Mocanu Adrian - Targoviste.jpg
Mocanu Adrian - Targoviște
3 -- 4
Plaiasu Ion - Plopeni.jpg
Plaiasu Ion - Plopeni
Noragiu Paul - Targoviste.jpg
Noragiu Paul - Targoviște
5 -- 8
Alexandru Marius - București
Docan Cristian - București
Rusea Gheorghe - Breaza
Lupsa Bogdan - Ramnicu Valcea
9 -- 14
Constantin Cristina - București
Harabagiu Doru - București
Bivolaru Stelian - Targoviște
Loghin Florin - Brașov
Darjan Daniel - Brașov
Mihu Florin - Pitești
15 -- 16 2v gr.sup.
Nitu Serban - Paulesti
Vajeu Ionut - Busteni
17 -- 24 1v gr.sup.
Barca George - Pitești
Stoian Sorin - Curtea de Argeș
Stoica Mihai - Mioveni
Cristofor Razvan - Moinesti
Dinu Adrian - Darmanesti
Grigore Marian - Ramnicu Valcea
Delimart Alexiana - Targoviște
Sandu Mihai - București
25 -- 28 0v gr.sup.
Movileanu Neculae - Brașov
Carjan Dumitru - București
Rapan Mihai - București
Bica Gheorghe - Targoviște
29 -- 32 1v gr.inf.
Kis Istvan - Brașov
Stanescu Tiberiu - Slatina
Mihaila George - București
Botea Marian - Fieni
33 -- 36 0v gr.inf.
Parvu Nicolae - Cornu
Bitoiu Horia - Azuga
Marin Catalin - Targoviște
Radu Dragos - Targoviște
Felicitari John! Ai jucat bineeee! Bravo Adi Mocanu! Te antrenezi in secret?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Felicitari Claudiu Manoiu pentru ca te-ai descurcat in "conditiile" asa de grele. A fost un test psihic pe care l-ai trecut cu brio!

Si eu l-am apreciat pentru asta, eu in locul lui as fi innebunit. Eu mi-am facut uriase probleme cand nu mi-au venit la timp cupele de la Elite si am fost nevoit sa le ofer finalistilor doar o strangere de maini. Cred totusi ca ar fi putut fi ajutat mai mult daca s-ar fi vrut.

Ultima editare:
Dragi participanti de la toate categoriile, eu vă consider eroi, deoarece v-ati deplasat in conditii improprii la Fieni și mă înclin in fata dumneavoastră!!!
în data de 23.03.2018, (vinei), ora 15.30 nu aveam nicio sperantă de a mai organiza acest eveniment, dar cu ajutorul unui om cu suflet mare, dl. Viceprimar al Orașului Fieni care m-a ajutat in ultimul moment să aduc acele mese de tenis, am avut puterea să cred că acest examen nu va fi picat!
?mi cer scuze fata de anumiti jucători care nu au avut parte de mese profi, dar sper ca pe viitor să nu se mai întâmple!
Am avut parte de participanti cu suflet mare și mă bucur nespus că fac parte din această mișcare, numită Amatur!
Multumesc pe această cale si firmei Vivasport , cu care voi colabora si pe viitor, pentru a organiza turnee de calitate!!!

Back
Sus