AmaTur: Turneu A Cupa Cioranii de Jos - Editia a II-a / 18-19 Aprilie 2026

Clasament Open ora 09:00

1. Baltatu Marius - Pitesti
2. Burca Valentin - Pitesti
3 -- 4
Georgescu Florin - Bucuresti
Concea Alin - Ramnicu Sarat
5 -- 8
Ionita Nicu - Focsani
Thomas William Knobel - Bucuresti
Tilica Gabriel - Targoviste
Banu Dan - Ploiesti
9 -- 16
Catana Gabriel - Bucuresti
Marian Bogdan - Ploiesti
Trocan Nicolae - Mioveni
Mihu Florin - Mioveni
Voin Doru - Bucuresti
Tirdea Ionut - Tecuci
Lazar Vasile - Pufesti
Popescu Theo - Bucuresti
17 -- 6v grupe
Panaitescu Stefan - Izvoarele
18 -- 5v grupe
Curelea Petre - Lehliu Gara
19 -- 20 3v grupe
Gaitan Tiberiu - Braila
Puisoru Victor - Bucuresti
21 -- 23 2v gr.sup.
Ciocan Ion - Bucuresti
Baciu Stefan - Mioveni
Ezaru Razvan - Ploiesti
24 -- 31 1v gr.sup.
Serban Adi Iulian - Ramnicu Sarat
Bratescu Adrian - Targoviste
Ivan Valentin - Campina
Vasile Victor - Videle
Voicu Ovidiu - Strejnicu
Grigore Dumitru Valentin - Ramnicu Sarat
Tudor Aurel - Harsova
Dumitru Vasile Ionut - Slobozia
32 -- 40 0v gr.sup.
Panait Adrian - Braila
Stinga Ovidiu - Tecuci
Ungureanu Gheorghita - Focsani
Alexandrescu Robert - Bucuresti
Nitu Serban - Ploiesti
Cucu Cristin - Targoviste
Ianovici Florin - Brasov
Radu Mihaela - Targoviste
Stoicescu Gheorghe - Iedera
41 -- 44 1v gr.inf.
Hutanu Adrian - Slobozia
Stoica Liviu Gabriel - Slobozia
Comsa Aurel - Nedelea
Manolache Florin - Ploiesti
45 -- 51 0v gr.inf.
Stoica Mihai - Mihaesti
Sabau Claudiu - Bistrita
Coclea Ionel - Braila
Caranfilian Migo - Bucuresti
Peiciu Vasile - Tulcea
Gavril Claudiu - Bucuresti
Pavelescu Alexandra - Bucuresti

Telefonul s-a mai oprit la unele filmari...

Finala Hobby

Finala Avansati

Semifinala Avansati

Sferturi Elite

Semifinala Elite

Finala Elite

Finala Open

p,s,
Cred ca am mai scris.
Venim la concurs, unii sa ajungem pe podium.
Daca joci finala, inseamna ca stai pana la sfarsitul competitiei.
Daca joci optimi, sferturi, speri sa joci finala, implicit ti-ai calculat sa stai pana la sfarsit.
Oricum este aprox 17:00 si tot tarziu ajungi, cu aprox. o juma de ora in plus sau minus.

Ma intreb, de ce daca ai luat locul 3-4, deodata nu mai poti ramane la premiere, ca deodata ai treaba si tb sa pleci.
Pai si daca nu pierdeai, nu ramaneai sa joci mai departe finala sau plecai ca ai treaba?
Ati vazut vreodata la alte concursuri sa lipseasca premiantii, sa plece cei de pe podium la premiere ca au treaba?
Dar respectul pentru cei cu care ai jucat, dar pentru organizatori, dar fairplay-ul...
Am jucat miuta in spatele blocului si nu stim?
De ce ma mai chinui sa iau cupe, sa le inscriptionez, cateodata sa le iau tematic, sa facem-scriem diplome, poze, daca unii lipsesc ca inopinant au treaba...
Nu ma refer la competitia aceasta, au mai fost si am trecut cu vederea.

Dar nu prea este fairplay pt toti cei implicati.

S-ar putea mai mult ca sigur, la urmatorul concurs, o sa fie scris si in forum, cei care pleaca de la premiere sa nu primeasca nimic.

Prefer sa pastrez cupa si sa o dau altuia care apreciaza ce este in spatele unui concurs si are fairplay fata de toti participantii si fata de organizatori.

A.I.
Fair play-ul față de participanți reprezintă conduita onestă, bazată pe respect reciproc, egalitate de șanse și aderarea loială la reguli. Acesta implică tratarea adversarilor, colegilor și arbitrilor cu integritate, promovând un mediu sigur și competitiv, unde victoria este obținută prin merit.
EDICT – Revista Educației +3
Elementele cheie ale fair play-ului includ:

• Respectarea regulilor: Acceptarea corectă a regulamentelor jocului sau competiției.
  • Egalitate de șanse: Oferirea acelorași oportunități pentru toți participanții, fără discriminare.
  • Respect reciproc: Comportament onest față de adversari, coechipieri, arbitri și spectatori.
  • Integritate: Adoptarea unei atitudini oneste, dincolo de simpla respectare a regulamentului, incluzând prietenia și spiritul de echipă.
  • Acceptarea rezultatului: Recunoașterea meritului adversarului în cazul unei înfrângeri, fără a contesta nejustificat.
    EDICT – Revista Educației +6
Fair play-ul este esențial nu doar în sport, ci și în afaceri și în viața cotidiană, contribuind la construirea caracterului și la dezvoltarea unei societăți bazate pe etică.
dexonline +1

Ultima editare:
Dacă se poate, chiar daca se joacă meciuri in grupele inferioare , partidele sa fie arbitrare, pentru ca au fost cazuri in care s-a ajuns la ceartă, din cauza unor neînțelegeri,( la o minge venita din afară nu s-a strigat STOP dar eu m-am oprit, pt ca mi-a distras atenția, si pt fair play am cedat punctul, iar la următoarea minge s-a oprit oponentul meu ,fără sa se audă STOP, iar el nu a cedat punctul câștigat de drept de mine) asa cum a fost in grupa mea si idem in grupa superioară din care am facut parte.
Un alt aspect ar fi acest STOP, adică mingea care vine de la alta masă se striga de astenia STOP. Nu știu da a asa este regulamentul dar nu mi se pare normal ca alta masa sa îmi oprească jocul, când eu sau adversarul este gata sa puncteze decisiv.
Dacă exagerez , îmi cer scuze si ne vedem data viitoare.
Respect!🙏🙏🙏

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus