AmaTur: Turneu A CUPA COMUNEI BORS Turneu A - 24.09.2011

multumim, asteptam cu nerabdare urmatorul, multumim mult Cristi si Toni pt ospitalitate, organizarea a fost ok, conditiile de joc super, sper sa nu ma lasati la greu si sa veniti si voi la Arad cat de curand

multumesc si eu...... a fost un turneu foarte reusit din toate punctele de vedere,pacat ca anumite zone invecinate chiar foarte apropiate nu au avut binevointa sa vina la turneu ci doar centrul tarii atrage amaturistii, sper pe viitor ca si zona noastra sa atraga cat mai multi amatori de tenis de masă.. :) siiii ne vedem la arad cat mai curand :D

Felicitari tuturor.... si in special celor din ungaria care au fost pe masura turneului, chiar ne-au chinuit ungurii....:):)

Ultima editare:
Ai dreptate Victor,
Nu au fost 15 din Ungaria dar au venit din aia mai tari, vorba aia: ca si palinca putina dar tareeee ...
Data viitoare o sa facem reclama mai mare , adevarul ca si eu am aflat numai cu o saptamana inainte si atunci din intamplare.
Poate vorbim si pentru o masa calda cu baietii de la birtutul din apropiere ca am vazut au preturi super ok la papica.
Inceputul e mai greu, dar conditiile de joc sunt intradevar excelente !!!
Multumim inca odata organizatorilor si tuturor participantilor.

Noi iti multumim Dan si bineinteles tuturor care au participat, sper ca acest turneu sa fie urmat si de altele cat mai curand!

Premiul special pentru cei mai multi kilometri parcursi pentru a ajunge la acest concurs se acorda cu multumiri domnului Denes Ferenc

Felicitari organizatorilor pentru reusita acestui prim turneu,(stiti cum se spune:"inceputul e mai greu").Amaturul cuprinde incet -incet toate zonele tarii si asta este marele castig al tenisului de masa!
Pasiunea pentru acest sport nu cunoaste limite si bariere,de nici un fel,iar Fery(Denes) este unul dintre acei cativa impatimiti gata sa faca sacrificii!

Back
Sus