costinmotoroi
senior
Sectiunea poezie
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Costi si bravo pentru copilul de la pupitru (Dan Bodeanu)de la poza facuta de mine oare vi se trage aia de la BaicoiIn dorinta de a va arata cativa copii de care eu sunt madru,va atasez o fotografie cu copii lui Mariusica Levaru,un om cu un suflet demn de un urias.
Sigur am vazut altii care poate sunt mult mai buni,va invit pe voi sa fiti in sala sa alcatuim un juriu,poate eu sunt subiectiv,va astept cu mare drag.
![]()
A nu mai fac glume aici,era cu deschide Porta Dors crestineDa domnule Dan ca de obicei sunteti pe faza si imi sanctionati orice scapare,desi stiu ca o faceti,in gluma si sunteti alaturi de mine si va multumesc pentru acest lucru.
Ce am vrut sa arat in aceasta imagine erau copii,in special pe Mario,in bluza cu rosu galben,un copil cu inima mare,ca si tatal sau,dl Marius, Levaru pe forum.
Dvs ati tras repede cu ochii la dl Bodeanu si altii din poza,promit ca o sa pun imagini cu Photoshop de acum inainte.
Uite azi au fost la mine la firma in calitate de uratori,ei si alte cateva grupuri ,sper sa nu te mai legi si de altcineva,numai ei si eu,mai aveam cat de cat treaba cu tenisul de masa acolo,
desi nu m-ar mira sa imi zici iara cine stie ce poanta.
Cu stima si va doresc tuturor Craciun Fericit
![]()