Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna seara.
Ma simt dator sa mentionez unele aspecte legate de Cupa Copiilor.
Aceasta competitie este conceputa, in totalitate, de Clubul Sport Kombat si Asociatia Sport Pentru Minti Deschise. Cu toate ca apreciem orice forma de ajutor pentru copii si in special apropierea de Circuitul Amatur, va informez ca, din punct de vedere organizatoric, avem capacitata de a ne gestiona singuri actiunile gandite si demarate de noi. Ne bucura faptul ca aceasta actiune a luat amploare si a starnit un interes foarte mare.
Cu aceasta ocazie, mentionam faptul ca orice reprezentant din afara entitatilor mai sus mentionate, are calitatea de invitat si eventual de simpatizant al acestei miscari.
Datorita faptului ca miscarea Amatur a alocat suma de 500 ron pentru Cupa Copiilor din 21.12.2013, consider ca aceasta actiune este in spiritul Circuitului Amatur. Respectand regulamentul acestui circuit, presupun ca rezultatele acestor turnee sunt trecute in Clasament; de aceea va rog sa comunicati daca aceste turnee sunt contabilizate.
Cu respect.
???Va urez succes, un turneu cat mai frumos si cat mai multi copii participanti!
La sedinta din decembrie s-a discutat sa se renunte la inregistrarea turneelor pentru copii in clasamentul Amatur si alcatuirea unui clasament separat al turneelor de copii. Nu stiu insa ce pasi s-au facut in aceasta directie.
???????????????????????
Salut Costi!...si scuze ca intervin, dar trebuie sa recunosc ca nu prea am inteles bine. Exista cumva pericolul, din afara, ca cineva sa-si atribuie o calitate in SKT ?...sau nu doresti clasament in "Mini-AmaTur" ?Buna seara.
Ma simt dator sa mentionez unele aspecte legate de Cupa Copiilor.
Aceasta competitie este conceputa, in totalitate, de Clubul Sport Kombat si Asociatia Sport Pentru Minti Deschise. Cu toate ca apreciem orice forma de ajutor pentru copii si in special apropierea de Circuitul Amatur, va informez ca, din punct de vedere organizatoric, avem capacitata de a ne gestiona singuri actiunile gandite si demarate de noi. .........
Cu aceasta ocazie, mentionam faptul ca orice reprezentant din afara entitatilor mai sus mentionate, are calitatea de invitat si eventual de simpatizant al acestei miscari.
....
Gelule,e inceput de an si constat ca 'valurile' trebuiesc incepute de undeva ,nu?Salut Costi!...si scuze ca intervin, dar trebuie sa recunosc ca nu prea am inteles bine. Exista cumva pericolul, din afara, ca cineva sa-si atribuie o calitate in SKT ?...sau nu doresti clasament in "Mini-AmaTur" ?
Probabil exista mai multi de? ?????????????
Spre ca nu te-am suparat. O zi buna!
La sedinta din decembrie s-a discutat sa se renunte la inregistrarea turneelor pentru copii in clasamentul Amatur si alcatuirea unui clasament separat al turneelor de copii. Nu stiu insa ce pasi s-au facut in aceasta directie.
La sedinta de la Brașov s-a stabilit sa existe un clasament separat al copiilor unde sa se contabilizeze concursurile de copii. Daca un copil participa la concursurile Amatur el va fi punctat in clasamentul Amatur. Numai participarile la concursurile de copii sa fie contabilizate separat intr-un clasament MiniAmatur. Florin Apian a precizat la Brașov ca va intocmi o grila de punctaj pentru copii si un clasament separat, iar la cat il cunoastem cu totii pe Florin acest lucru se va si intampla. Asa ca va rog sa aveti putina rabdare. Multumesc!
Nu sunt convins ca ai inteles ce ai scris.Dacă tot suntem la capitolul " constatări ", constat fără sa fiu mirat ca acul din carul de fan se găsește la fel de greu ca si plevusca de apa dulce in fiorduri.
No (fucking) ofense.
P.S. Geopolitica se mai schimba, uneori.
Multumesc pentru clarificare. In rest, cred ca exista o lipsa de comunicare intre diversii șefi de zone in legătura cu punerea in aplicare la scara naționala. Cred ca o gestionare zonala a problemelor ar avea o finalitate cu rezultate bune si rapide.