AmaTur: Turneu B Cupa Covid 19+, București - 1/2/3/4.07.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Cornel Dena sunt. Eu nu i-am spus lui Cristi Istrate ca ma retrag. Dupa cate stiu suspendarea mea a expirat pe 09-05-2020. Daca cineva stie altcumva poate scrie aici.

Doresc conducerea Amatur sa clarifice situatia jucatorului Cornel Dena, multumesc.

Comitetul Director a spus:
În conformitate cu art. 6.6.4 Orice mesaje defăimătoare, amenințări, injurii, jigniri, instigări la ură, etc. postate pe forum sau pe orice rețea de socializare vor fi analizate de către Comitetul Director, care poate să avertizeze sau să suspende jucătorul pentru o perioadă care poate să varieze între 3 luni și suspendare definitivă, în funcție de gravitatea faptei, se suspendă jucătorul - Dena Corneliu, Giurgiu pentru o perioadă de trei luni: 10.02.2020 - 09.05.2020, pentru jigniri, calomnii și limbaj suburban la adresa Coordonatorilor AmaTur.
Revenirea alături de colegii din AmaTur este condiționată de ștergerea tuturor postărilor denigratoare de pe rețelele de socializare și adresarea de scuze celor implicați.

Expirarea suspendării la data de 09.05.2020 era condiționată de adresarea de scuze celor jigniți și calomniați și de ștergerea mesajelor incriminate de pe rețelele de socializare. Lucru ce nu s-a întâmplat. Dimpotrivă!
Prin urmare suspendarea de 3 luni s-a transformat în suspendare definitivă.

Expirarea suspendării la data de 09.05.2020 era condiționată de adresarea de scuze celor jigniți și calomniați și de ștergerea mesajelor incriminate de pe rețelele de socializare. Lucru ce nu s-a întâmplat. Dimpotrivă!

Eu zic ca pentru ce a facut bun in Amatur ar mai merita o sansa :disturbed:

Situatia inscrierilor pana in acest moment..,
Hobby :10 locuri libere
Avansati : 3 locuri libere
Open : lista de asteptare 1 jucator
Elite : 12 locuri libere

Destul de ciudat… Lumea se confruntă cu probleme majore (cu adevărat majore) și nu cred că ar fi prea ?nțelept să fie identificată și la nivel AMATUR o astfel de problemă majoră – în persoana d-lui Dena Corneliu. Prin urmare, mă adresez Comitetului Director al AMATUR cu rugămintea de a reanaliza decizia radicală pe care a luat-o.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus