Andi Pantelimon
senior
Buna seara.Eu m-am retras ieri seara si inca apar pe lista

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din păcate am racit(sper sa fie doar o răceală) Am făcut și testul de gripă însă rezultatul vine m?ine între orele 08.00-09.00.Daca iese negativ vin și joc indiferent de starea în care ma aflu atunci mai ales ca i_am promis lui Gica ca vin mort-copt!
Daca iese pozitiv ma retrag în jur de ora 9.00 ca nu-mi permit sa bag în spital o sala-ntreaga. Același lucru ar treb făcut de toți care vin cu simptome de răceală sau gripa mai ales acum când s-a declarat stare epidemica. Un banal test de gripa în val de 50 de roni ne va pune la adăpost pe toți participanții mai ales ca e spațiu închis.
Deci rămân pe lista pana m?ine dim când aflu rezultatul.
![]()
Buna seara. Se inscrie la categoria ''Avansati'' Hutanu Adrian - Slobozia. Multumesc frumos.
1 | Dinu Cristian | Stoian Sorin | Zaharia Puiu | Comis Marian | Grumeza Lucian | Aihan Velula |
2 | Codreanu Laurentiu | Cristescu Cristian | Acriva Marian | Giosan Marcel | Tudor Florian | Rosoga Ana |
3 | Ilie Cristian | Todi Dumitru | Baluta Silviu | Hulpan Cristian | Stoian Nicolae | Constantin Eduard |
4 | Iordache Eugen | Constantin Cristina | Amarinei Sorin | Ion Radu | Tudor Emil | Bran Florin |
5 | Lica George | Stoica Mihai | Visan Victor | Panait Adrian | Bistreanu Armand | Stefan Mihaela |
6 | Cuna Gheorghe | Badea Ionut | Mihu Florin | Cotet Nicolae | Popa Vlad | Stoica Liviu Gabriel |
7 | Socaci Sorin | Cristofor Razvan | Glavan Niculae | Huica Petre | Dragu Fanel | Ceobotaru Daniel |
8 | Popescu George | Ene Florin | Lazar Dumitru | Coclea Ionel | Popescu Apreotesei Mihai | Comsa George Alexandru |
9 | Dinu Gheorghe | Nitu Serban | Enculescu Mihaita | Mihaila George | Asmarandei Petru | Marinescu Nelu |
1 | Popa Sandu | Moise Viorel | Avram Ionut | Soarece Marius | Ceausu Stefan | |
2 | Plesoianu Stefan | Serban Nicolae | Dutu Constantin | Popa Grigore | Ipate Andrei Vlad | Hoinaru Mihai |
3 | Trandafir Catalin | Baciu Stefan | Bobolea Dragos | Sutei Marian | Portase Raluca | |
4 | Pascu Gabriel | Tonciu Costin | Dumitru George | Voicu Nicu | Popa Silviu | Gheorghita Vasile |
5 | Bolozan Laurentiu | Cornea Marian | Balaban Daniel | Ciulei Adrian | Mihailescu Antonel | Popa Florin |
6 | Geanta Mihai | Stan Constantin | Caranfilian Migo | Arama Gicu | Ghita Dobre | Tudora Sebastian |
7 | Pralea Constantin | Boboc Viorel | Rotaru Costin | Dragu Eduard Andrei | Budea Andra | Boraciu Relu |
8 | Stoian Sebastian | Bizga Romeo | Dumitru Florin | Ciobanu Marius | Dinu Paul | Iordache Petru Mihai |
9 | Sezciuc Codrin | Podlovschi Bogdan | Botea Mihai | Portase Daria | Vlase Nicolae | Costache Laurentiu |
Nu uităm, înainte de a pleca la drum, că la Slobozia s-a născut poetul Mircea Dinescu și la fel cum declama Florian Pittiș poezia de mai jos vom spune și noi:
Suntem cei mai frumoși (m?ine) în orașul acesta!
Sunt cel mai frumos din orasul acesta,
Pe strazile pline cand ies n-am pereche,
Atat de gratios port inelu-n ureche
Si-atat de-nflorite cravata si vesta.
Sunt cel mai frumos din orasul acesta.
Nascut din incestul luminii cu-amurgul,
Privirile mele dezmiarda genunea,
De mine vorbeste-n oras toata lumea,
De mine se teme in taina tot burgul.
Sunt Printul penumbrelor, eu sunt amurgul…
Nu-i chip sa ma scap de priviri patimase,
Prin parul meu vanat, subtiri trec ca ata,
Si toti ma intreaba: sunt moartea, sunt viata?
De ce-am ciorapi verzi, pentru ce fes de pase?
Si nu-i chip sa scap nici pe strazi marginase…
Panglici, cordelute, nimicuri m-acopar,
Cand calc, parca trec pe pamant de pe-un soclu.
Un ochi (pe cel roz) il ascund sub monoclu
Si-ntregul picior cand pasesc il descopar,
Dar iute-l acopar, ca iar sa-l descopar…
Celalalt ochi (cel galben) il las sa s-amuze
Privind cum se tin toti ca scaiul de mine.
Ha! Ha! Dac-ati sti cat va sade de bine
Sarind, topaind dupa negrele-mi buze.
Cellalt ochi s-amuza si-l las sa s-amuze
C-un tainic creion imi sporesc frumusetea,
Fac baie in cidru de trei ori pe noapte
Si-n loc de scuipat am ceva ca un lapte,
Pantofi cu bareta-mi ajuta zveltetea
Si-un drog scos din sange de scroafa, nobletea.
Toti dintii din gura pudrati mi-s cu aur,
Mijlocul mi-e supt in corset sub camase,
Fumez numai pipe de opiu uriase,
Pe bratul meu drept tatuat-am un taur
Si fruntea mi-e-ncinsa cu frunze de laur.
Prin lungile, tainice, unghii vopsite,
Umbrela cu cap de pisica ranjeste
Si nu stiu de ce, cand plimbarea-mi prieste,
Cand sunt multumit c-am starnit noi ispite,
Din mine ies limbi si naparci otravite.
Din mine cresc crengi ca pe pomi, matasoase,
Si insasi natura atotstiutoare
Ea insasi nu stie ce sunt: om sau floare?
Sau numai un turn ratacit printre case,
Un turn de pe care cad pietre pretioase?
Sunt cel mai frumos din orasul acesta,
Pe strazile pline cand ies n-am pereche,
Atat de gratios port inelu-n ureche
Si-atat de-nflorite cravata si vesta.
Sunt cel mai frumos din orasul acesta.
Așa este. Mea culpa! Dar sună atât de dinescian!Radu Stanca......minunat.
Așa este. Mea culpa! Dar sună atât de dinescian!![]()
Mă gîndeam de fapt că: Sunt tânăr!
Sunt tanar, Doamna, vinul ma stie pe de rost
si ochiul sclav imi cara fecioarele prin sange,
cum as putea intoarce copilul care-am fost
cand carne-mi infloreste si doar uitarea plange.
Sunt tanar, Doamna, lucruri am asezat destul
ca sa pricep caderea din somn spre echilibru,
dar bulgari de lumina dac-as manca, satul
nu m-as incape inca in pielea mea de tigru.
Sunt tanar, Doamna, tanar cu spatele frumos
si vreau drept hrana lapte din sfarcuri de cometa,
sa-mi creasca ceru-n suflet si stele in os
si sa dezmint zapada pierdut in piureta.
Sunt tanar, Doamna, inca aripile ma tin
chiar de ating pamantul pe aproape cu genunchii,
aceasta putrezire ma-mbata ca un vin
caci simt curgand printr-insa bunicile si unchii.
Sunt tanar, Doamna, tanar, de-aceea nu te cred,
oricat mi-ai spune, timpul nu-si ascute gheara
desi arcasi cetii spre mine isi reped
sagetile vestirii, sunt tanar. Buna seara!
1 | Dinu Cristian | Stoian Sorin | Zaharia Puiu | Panait Adrian | Grumeza Lucian | Aihan Velula |
2 | Codreanu Laurentiu | Cristescu Cristian | Acriva Marian | Giosan Marcel | Tudor Florian | Stoica Liviu Gabriel |
3 | Ilie Cristian | Todi Dumitru | Baluta Silviu | Hulpan Cristian | Stoian Nicolae | Constantin Eduard |
4 | Iordache Eugen | Constantin Cristina | Amarinei Sorin | Comis Marian | Tudor Emil | Comsa George Alexandru |
5 | Lica George | Stoica Mihai | Visan Victor | Huica Petre | Bistreanu Armand | Bran Florin |
6 | Cuna Gheorghe | Badea Ionut | Mihu Florin | Cotet Nicolae | Popa Vlad | Ceobotaru Daniel |
7 | Socaci Sorin | Cristofor Razvan | Glavan Niculae | Ion Radu | Popescu Apreotesei Mihai | Stefan Mihaela |
8 | Popescu George | Ene Florin | Lazar Dumitru | Coclea Ionel | Dragu Fanel | Marinescu Nelu |
9 | Dinu Gheorghe | Nitu Serban | Enculescu Mihaita | Mihaila George | Hutanu Adrian | Asmarandei Petru |