AmaTur: Turneu A "Cupa CSM", Slobozia - 02.02.2018

Felicitari castigatorilor, onoare tuturor participantilor, multumiri organizatorilor pentru eforturile depuse si conditiile oferite.
Asa cum ne-au obisnuit cei din Slobozia au reusit din nou un turneu puternic, acerb disputat.
Pacat ca a fost umbrit de lipsa de fairplay a unor persoane, ma refer aici la finalistul "descoperit" si la un anumit antrenor ce intelege sa faca "coaching" elevilor sai in timpul partidelor oficiale.
Pacat ca nu realizeaza faptul ca aceste interventii arata cum a esuat in timpul antrenamentelor sa-si ajute elevii invete indeajuns.
Inteleg sa dai indicatii in pauza dintre seturi, insa trebuie sa ai bunul simt sa taci in timpul partidei.
Voi reveni cu placere la viitoarele editii.
Multumesc

Finala Elite LIVE: Macarenco Andrei - Neagu Mircea

Finala Elite LIVE: Macarenco Andrei - Neagu Mircea

[FB]1372071879599825[/FB]

Un turneu foarte bine organizat, desfasurat intr-o atmosfera destinsa. Cu parere de rau am citit ca unii nu inteleg notiunea de fair-play, mai ales fiind vorba de categoria incepatori, unde concureaza multi copii si persoane ajunse la varsta intelepciunii. Felicitari tuturor castigatorilor, organizatorilor si participantilor, in special lui Eugen Iordache, castigatorul de la avansati, Ionut Badea si Ion Radu, ocupantii locurilor 3 si 4, cu care am avut placerea sa ma confrunt la masa de joc si care mi-au aratat ca inca mai am mult de lucru. Bravo baieti ati fost mai buni.

P.S. Multumesc lui Razvan Cristofor pentru sfaturile primite.

Clasament Elite

1.
Neagu Mircea - Constanta.jpg
Neagu Mircea - Constanța
2.
Macarenco Andrei - Bucuresti.jpg
Macarenco Andrei - București
3 -- 4
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
Verdet Adrian - Timisoara.jpg
Verdet Adrian - Timișoara
5 -- 8
Constantinescu Rares - Brăila
Neculai Alexandru - Tulcea
Nitu Victor - Slobozia
Dinca Daniel - București
9 -- 16
Petrescu Liviu - Pitești
Neagoe Costin - București
Dinca Dorinel - Călărași
Taranu Nicusor - Tulcea
Corbu Mihai Cosmin - Pitești
Radu Costica - Galați
Varbanescu Petre - Giurgiu
Constantin Teodor - București
17 -- 28
Buzatu Vasile - Buftea
Tigau Dan - București
Pavunev Dan - București
Zarinschi Catalin - Galați
Dumitru Gheorghe - București
Sencu Victor - Targoviște
Wischegg Robert - Galați
***************** - Campina
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Toma Florin - Pitești
Boraciu Claudiu - Urziceni
Dumitrescu Cornel - București
29 -- 30 2v gr.inf.
Ropotan Iulian - București
Ciuca Dan - Pitești
31 -- 36 1v gr.inf.
Arion Costel - Galați
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Bleoca Marius - Târnaveni
Buta Radu - București
Sinita Eugen - București
Macarenco Ion - București
37 -- 40 0v gr.inf.
Tiganisteanu Adrian - Constanța
Baiburi Levent - Tulcea
Leolea Andrei - Constanța
Zelenciuc Serghei - Slobozia

Finala Open LIVE: Pintilie Nela - Panaitescu Stefan

Finala Open LIVE: Pintilie Nela - Panaitescu Stefan

[FB]2358772534156331[/FB]

Clasament Open

1.
Panaitescu Stefan - Izvoarele.jpg
Panaitescu Stefan - Izvoarele
2.
Pintilie Nela - Galati.jpg
Pintilie Nela - Galați
3 -- 4
Jimmy Lu - Bucuresti.jpg
Jimmy Lu - București
Kaposta Victor - Arad.jpg
Kaposta Victor - Arad
5 -- 8
Firica Lucian - Constanța
Gheorghe Dragos - Boldesti
Fratea Aurel - Constanța
Pizlaru Ionel - Focșani
9 -- 16
Faur Laurentiu - Călărași
Luca Octavian - Tulcea
Gheorghe Nicolae - Călărași
Vladoiu Gelu - Brașov
Rasid Aihan - Constanța
Manea Mihaita - Tulcea
Spoiala Cristinel - Focșani
Avram Nicolae - Nedelea
17 -- 32
Craciunica Gabriel - Călărași
Voinea Emil - Brăila
Dascalasu Viorel - București
Nicula Florin - Constanța
Staicu Dan - Constanța
Presura Eugen - Slobozia
Dumitrache Gabriel - Giurgiu
Istrate Cristian - București
Voicu Ionut - Ploiești
Dumbrava Daniel - Focșani
Orac Teodor - Slobozia
Capus Giani - Galați
Iorgoiu Constantin - Drajna de Jos
Ilie Octavel - Brăila
Micuda Mihai - București
Darmaz Ion - Targoviște
33 -- 44
Ciurusnuc Costel - Galați
Manta Viorel - Baicoi
Postelnicu Mihai - Deva
Toader Nicolae - Tulcea
Sorescu Gabriel - Pitești
Mitrea Silviu - Navodari
Stolearenco Igor - Galați
Osman Metin - Tulcea
Sarbu Dan - Ploiești
Niculae Dan - București
Gherasim Iulian - Tulcea
Dena Corneliu - Giurgiu
45 -- 48 2v gr.inf.
Marian Bogdan - Ploiești
Sorescu Mircea - Paulesti
Gaitan Tiberiu - Brăila
Trocan Nicolae - Mioveni
49 -- 55 1v gr.inf.
Samoila Ion - Babadag
Peiu Cosmin - Babadag
Nicola Marian - Constanța
Babus Liviu - Ploiești
Trandafir Radu Catalin - Giurgiu
Bivolaru Stelian - Targoviște
Vasilescu Emil - Călărași
56 -- 64 0v gr.inf.
Petrov Dan - București
Tuta Radu Ionut - Pitești
Dospinescu George - București
Alexandru Marius - București
Rasnoveanu Daniel - București
Carata Catalin - Tulcea
Niculescu Daniel - Pitești
Zbant Mihai - Tulcea
Dinca Raducu - București

Felicitari nea Fane! La a doua tinerete..

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Din păcate la turneul de azi am avut parte și de un eveniment lipsit de Fair-Play!

"C?știgătorul" de la categoria începători, Barbu Alexandru, s-a înscris dimineață la sală la categoria începători pretinz?nd că este jucător NOU.
Pe parcursul turneului s-a umplut de glorie defil?nd până în finală cu doar 3 seturi pierdute.
La scorul de 2-0 și 8-6 am întrerupt finala și l-am întrebat dacă este vreo legătură între el și jucătorul cu indicativul O (MP=20, în Ianuarie 2015).
A susținut cu m?na pe inimă că nu a mai participat niciodată în AmaTur și că e doar o coincidență de nume!
A jucat și ultimele puncte, dar...până să ridice Cupa deasupra capului a fost identificat de mai mulți jucători (ex. Dan Petrov) ca fiind unul și același jucător, motiv pentru care Cupa aferentă locului I nu s-a mai decernat.
O să propun Comitetului Director măsuri disciplinare în acest caz.

Din troll am ajuns exemplu,nu prea am jucat eu tenis azi dar din corectitudine era sa o dau in alte sporturi ..........

Din păcate la turneul de azi am avut parte și de un eveniment lipsit de Fair-Play!

"C?știgătorul" de la categoria începători, Barbu Alexandru, s-a înscris dimineață la sală la categoria începători pretinz?nd că este jucător NOU.
Pe parcursul turneului s-a umplut de glorie defil?nd până în finală cu doar 3 seturi pierdute.
La scorul de 2-0 și 8-6 am întrerupt finala și l-am întrebat dacă este vreo legătură între el și jucătorul cu indicativul O (MP=20, în Ianuarie 2015).
A susținut cu m?na pe inimă că nu a mai participat niciodată în AmaTur și că e doar o coincidență de nume!
A jucat și ultimele puncte, dar...până să ridice Cupa deasupra capului a fost identificat de mai mulți jucători (ex. Dan Petrov) ca fiind unul și același jucător, motiv pentru care Cupa aferentă locului I nu s-a mai decernat.
O să propun Comitetului Director măsuri disciplinare în acest caz.

buna seara amatur,buna seara TENIS DE MASA si buna seara slobozia.pentru ca am promis ca nu comentez nimic in stilul meu vreau sa il felicit pe domnul vlase si pe cei care l-au ajutat pentru turneu.dar......daca nu mai avem trolli,intelepti si alte "personaje"rebele ce treaba are petrov sa fie martor la un eveniment poate nedorit.taiem in carne vie si ranim sufletul unui om care poate...poate nu are nicio vina(barbu)propun ca cel ce nu are nimic pe suflet sa nu arunce primul cu piatra ci sa o rostogoleasca !

Fain ce dreak sa zic ,Marcel regulamentar ,Gica contra eu de Ando ( cum dreak dai cupa)asta a fost ultimul meu turneu ,din corectitudine am avut azi un clinci cu o persoana care o cunosc de vreo 10 ani sau poate mai mult.

Sa făcut mare tam-tam ca s-a strecurat un Avansat la începători care a defilat cu ei!!!! Dar când ne-ați băgat pe gat superliga și div A unde diferența e muuuult mai mare toată lumea tace.... Poate le luați și lor cupele de amatori ca de ei sunt profesioniști sau au jucat de pamplesire! Asta-i un mare fault la niște decizii impuse!

Fain ce dreak sa zic ,Marcel regulamentar ,Gica contra eu de Ando ( cum dreak dai cupa)asta a fost ultimul meu turneu ,din corectitudine am avut azi un clinci cu o persoana care o cunosc de vreo 10 ani sau poate mai mult.

Dane,pacat ca nu ai fost la Oradea si acum cativa ani cand s-a strecurat un divizionar si au fost suspendati organizatorii ,poate reuseai sa le scapi si lor pielea cu descalificarea .

Felicitari Dane! Sunt bolnavi psihic astia care se baga mai jos pentru o cupa! Ai toata admiratia mea! Propun sa fie suspendati pe 5 ani pt lipsa de fair play! Huooo!

Ultima editare:
Back
Sus