AmaTur: Turneu A+ "Cupa CSM", Slobozia - 08/09.02.2020

buna seara tuturor.stiu ca ma fac greu inteles.am o rugaminte pentru domnul vlase:va rog sa construiti o sala noua pentru pentru unii.nu au pista spre decolare in cea mica !

Vad ca pe unul ?l" roade" rău! .... DAR vb lui Gica "te amesteci cu tăr?ța..... te mănîncă porcul"

M-am uitat acum pe lista înscrierilor...

Peste tot sunt cozi de așteptare, mai puțin la Elite.

Oare de ce?

Nu vreau să provoc discuții în contradictoriu, dar soluția ar fi revenirea la limita veche pentru Open, la mp de 30.

Diferența openiștilor de la mp 30 la 33, ar completa grila înscrișilor la Elite (53 + 7 = 60)!

?n felul acesta, dacă Openul ar fi de la 20 la 30, ar putea să dea șanse mai multe celor cu media mai mică...

M-am uitat acum pe lista înscrierilor...

Peste tot sunt cozi de așteptare, mai puțin la Elite.

Oare de ce?

Nu vreau să provoc discuții în contradictoriu, dar soluția ar fi revenirea la limita veche pentru Open, la mp de 30.

Diferența openiștilor de la mp 30 la 33, ar completa grila înscrișilor la Elite (53 + 7 = 60)!

?n felul acesta, dacă Openul ar fi de la 20 la 30, ar putea să dea șanse mai multe celor cu media mai mică...
Și fără discuții în contradictoriu, cum ați dori să se întâmple? Să se execute și gata? Nici Slobozia nu e chiar în centrul țării, unii ar merge dar 700 km poate fi un motiv suficient de solid pentru absentarea de la acest turneu. Trendul de ridicare a nivelului la elite cred că e agreat de majoritatea de la această categorie. No, că deja provocarea a fost acceptată 😐

Mă bucur că provocarea a fost acceptată, dar m-aș bucura dacă aceasta ar fi acceptată și de intangibilul Comitet Director.

Ceea ce am scris nu are legătură cu acest Turneu, e o propunere de viitor.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Back
Sus