AmaTur: Turneu A+ "Cupa CSM", Slobozia - 08/09.02.2020

Ivanciu Mihai - Calarasi.jpg
- Ivanciu Mihai, Călărași - Hobby.

Era înscris de mine la post 351

Pralea Constantin-hobby,se retrage.( nu-mi ajunge timpul sa fiu luni dimineata la obligatiile pe care le am)

Pralea Constantin-hobby,se retrage.( nu-mi ajunge timpul sa fiu luni dimineata la obligatiile pe care le am)

Dacă un adevărat globe-trotter se retrage de la un A+ ( cred că e primul in ultimii n-șpe ani la care nu participă ) , din cauza programului turneului , poate că ar trebui punctat că , să începi un turneu A+ , DUMINICA DUPĂ-AMIAZA , e ......... , pentru oricine , fie el chiar și de la Hobby .

S-auzim numa? de bine !

Se retrage Barsa Ioan -Moinesti elite

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

S a reusit stabilirea wild card urilor.O propunere la avansați Dimache Maria o jucătoare valoroasă a Brăilei....Si mai ales junioare...Multumesc

Anunț important!

Anunț important!

Urmare a condițiilor meteo existente momentan în zona de sud a țării se prelungește termenul retragerilor până Vineri 07.02.2020 ora 12.00.
Orice retrageri care apar până la noua oră limită nu vor fi penalizate cu 2 puncte.
Nu cred însă că vor fi mari probleme în zona de sud. La Brăila și Galați se circulă decent. Vremea dă semne de ameliorare. P?nă m?ine, probabil, se va circula rezonabil și pe Autostrada Soarelui "cu dinți".
?n Slobozia Sâmbătă și Duminică se anunță soare cu temperaturi pozitive.
0fea98e0413d44f2eaa543c576b97845.jpg

Drumuri bune!

Se retrage Moldovan Horvath Csaba,legătura proasta cu CFR,ar ajunge doar dupa ora 17,mea culpa am crezut ca se pot face retragerile până joi,nu am fost atent la anunt,poate vom fi iertați pt ?nt?rzierea de câteva ore.multumesc.

Se retrage Moldovan Horvath Csaba,legătura proasta cu CFR,ar ajunge doar dupa ora 17,mea culpa am crezut ca se pot face retragerile până joi,nu am fost atent la anunt,poate vom fi iertați pt ?nt?rzierea de câteva ore.multumesc.

Multumesc,am văzut acum update,am scapat de data asta.

Poate ca n-ar fi rau daca ar ramane salile incalzite peste noapte tinand cont de temperaturile preconizate a fi foarte scazute.
Si ceva informatii cu privire la conditiile de trafic din zona ? Pe la tv ne sperie cu niste coduri portocalii si blocaje de drumuri.

Urmare a condițiilor meteo existente momentan în zona de sud a țării se prelungește termenul retragerilor până Vineri 07.02.2020 ora 12.00.
Orice retrageri care apar până la noua oră limită nu vor fi penalizate cu 2 puncte.
Nu cred însă că vor fi mari probleme în zona de sud. La Brăila și Galați se circulă decent. Vremea dă semne de ameliorare. P?nă m?ine, probabil, se va circula rezonabil și pe Autostrada Soarelui "cu dinți".
?n Slobozia Sâmbătă și Duminică se anunță soare cu temperaturi pozitive.
0fea98e0413d44f2eaa543c576b97845.jpg

Drumuri bune!
Marcel, lista de la open la ce pagina o găsesc?

Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk

Back
Sus