Corect ar fi ca locurile de la o categorie să fie ocupate de cei care au medie pentru ea și dacă mai rămân locuri libere să le ocupe de la o categorie inferioară de exemplu cu o săptămână înainte ca și la A plusuri ....
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Corect ar fi ca locurile de la o categorie să fie ocupate de cei care au medie pentru ea și dacă mai rămân locuri libere să le ocupe de la o categorie inferioară de exemplu cu o săptămână înainte ca și la A plusuri ....
Corect ar fi să citești Regulamentul, iar dacă ai idei de îmbunătățire, să le expui înaintea elaborării unui nou regulament. Într-un an există un singur Regulament. Nu e ca la bere.
Corect ar fi să citești Regulamentul, iar dacă ai idei de îmbunătățire, să le expui înaintea elaborării unui nou regulament. Într-un an există un singur Regulament. Nu e ca la bere.
- Plaiasu Ion, Plopeni - mp 29.38, Open![]()
Mihai corect ar fi sa citesti ce am propus eu in 2022 cand s-a trecut la propuneri/ îmbunatațiri pt regulamentul din 2023.
- Jucatorii de la o categorie care au media pt aceea categorie si sunt pe lista de asteptare sa aiba prioritate fata de ceilalti din lista de asteptare cu medie pt categorie inferioară(valabil la turneele cand se joaca categorii separate nu amestecați). Sa vrut plus valoare in Amatur prin introducerea divizionarilor(asa am inteles) si ajungem acum la două extreme: la categ elite: partea de sus divizionari si partea de jos jucatori care abia au trecut de la Avansati la open. Intelegeam modul acesta daca erau categorii la care prezenta era dificila pt a ocupa toate locurile distribuite la o categorie dar in momentul cand la toate turneele se ocupa lista in 3-4 zile de la publicare mi se pare absurd această abordare.
Nici macar nu s-a luat in seamă (discutat)prounerea mea pe forum !
S-au discutat altele mai puțin realiste!
Cand nu exista un echilibru in tot ceea ce faci si gândesti natura se dezlănțuie( se mișcă planeta,vin cutremure ,vine taifunul de la Săveni etc) si e greu sa repari urmarile.....