Rog organizatorii sa posteze un mesaj ferm vis-a-vis de posibilitatea participarii la turneu:
1. Conform Comitetului Director ( certificat)
2. Oricine?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu vreau sa fac nici un fel de polemici privind anumite Hotarari si implementarea lor.
Dar ce vreti mai clar decat in anuntul turneului scris mare cu Rosu.
Am postat in al patrulea post incaodata pozitia organizatorului principal al acestei competitii,Clubul CSC Dumbravita si Primaria Dumbravita si bineinteles si pozitia mea a organizatorului tehnic.
As vrea totusi sa nu confundati 2 lucruri foarte clare,OPERATORI ECONOMICI si CLUB SPORTIV.
Comitetul Director a postat intradevar un paragraf din Hotararea de Guvern unde se incadreaza toti OPERATORI ECONOMICI ,acestia fiind firmele care inchireaza cu ora mesele de tenis si desfasoara o activitate economica.
Deci toti OPERATORII ECONOMICI care vor sa organizeze competitii sportive trebuie sa se supuna acelui paragraf postat de COMITETUL DIRECTOR,care a postat acel paragraf cu titlu informativ si nici decum ca o regula din REGULAMENTUL AMATUR 2021.
Cluburile Sportive care sunt inregistrate sub tutela Ministerului Tineretului si Sportului se supun Reglementarilor si HOTARARILOR acestuia.
Nu vad nici un impediment in acest sens,dincontra este o oportunitate extraordinara sa putem organiza competitii sportive sub tutela mai multor organizatii neincalcand nici un fel regulamentele lor ,si satisfacand cati mai multi participanti,organizatori,organizatii si entitati publice.
Nu exista posibilitatea participarii la turneu ""1. Conform Comitetului Director ( certificat).2 Oricine? ".
Exista posibilitatea participarii la turneu a persoanelor care corespund din toate punctelor de vedere al Regulamentelor si Hotararilor in vigoare sub incidenta sub care se desfasoara aceea competitie.
Pot sa va dau un exemplu foarte clar.
In data de 11 Decembrie exista mai multe competitii care se vor desfasura sub egida Amatur,
1. Cel de la Dumbravita care organizatorul este Clubul CSC Dumbravita si se desfasoara comform Ordonantei de Guvern 1070 din 8 noiembrie Anexa 3 paragraf 4 care reglementeaza desfasurarea competitilor sportive al cluburilor aflate sub tutela MTS si pot participa sportivi vaccinatii si cei care detin un test antigen nu mai vechi de 48 de ore
2. Cel de la Bucuresti care organizator este Ping pong shop & Academy care este un operator economic si competitie se desfasoara comform Ordonantei de Guvern 1070 din 8 noiembrie Anexa 4 paragraf 9 care reglementeaza desfasurarea activitatii operatorilor economici in salile de sport.
Eu cred ca este necesar sa vedem si sa facem aceste dinstinctii.