Buna ziua! Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta. Speram ca v-ati simtit bine la turneul de la Brașov. Intradevar sala se preteaza ptr turnee de tenis de masă, lumina,parchet aer conditionat(este prima data cand sunt rugat sa inchidem aerul conditionat in sala ptr ca este f rece

!!!).
Felicitari castigatorilor, categoria Incepatori cu podium in totalitate brasovean,completat cu inca 3 in primii 8, cred ca este o premiera la turnee A.
Felicitari Marius loc 1 la Avansati(colectionarul de cupe), Alin, Dorin, Costel, Adi, Razvan, Florin, Cipri!
Multumesc echipei mele fara de care acest turneu nu se putea organiza: Gelu, Pali,Mita, Dorin, Vlad,Patrick,Rares, ,Adi,Vlad Dovlecel,Florin,Tavi.(asa am putut sa castig si eu la Open

).
Multumesc Gelu ptr ajutor, ca de obicei la inaltime(invat tot timpul ceva nou de la tine in materie de turnee).
Multumim Pista si Florin ptr poze.
Cred ca toata lumea a fost multumita, am incercat pe cat posibil sa fluidizam si sa eliminam pe cat posibil timpi de asteptare intre grupe si eliminatorii. Trebuie sa intelegem ca fluidizarea unui concurs tine si de concurenti, astfel totii contribuim la buna desfasurare a turneului.
Multumim si va mai asteptam la turneele de la Brașov!!!
P.S.: Mersi Emi ptr mingii si ptr jumate din logistica,fara tine nu aveam mantinele la fiecare masa!!!