nicusor bulubasa
1967-2019
Bulubașa Nicușor- Comănești - Open
Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
____________________________________________________________________________________________
Salutare,
Vom fi prezenti cu bogatul nostru stand cu echipamente Stiga, Donic, Yasaka si Tibhar
Mingea oficiala a turneului va fi deja celebra: Stiga Perform *** 40+
____________________________________________________________________________________________
Va asteptam cu oferte noi, de nerefuzat!
Ne vedem la turneu!
Daca este posibil si sunt locuri asi dori sa ma transfer de open la elite daca este posibil daca nu voi ramine la categoria mea multumesc.
Corbu Darius se retrage iar
Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L31 folosind Tapatalk
In primul rand doresc sa imi cer inca odata scuze in numele Viva Sport Shop, celor care ne asteptau si de aceasta data la Brașov, dar din nefericire tot din motive independente de noi, cu toate ca am confirmat si reconfirmat acest concurs in mai multe randuri, iar am fost anuntati cu o zi inainte ca nu mai putem fi prezenti la turneu, noi fiind deja cu masina incarcata pentru deplasare.Imi pare rau, dar este prea tarziu anuntul, am promis lui Gelu si Irina ca au exclusivitate!