Bogdan V
Echipa AmaTur
Sunteti in lista de asteptare dupa Daniel Dinca, corectez la urmatoarea actualizare.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mitica este asigurat masa de pranz si de aici s-a mai ridicat taxa.
N-am inteles de ce, la Blejoi, s-a ajuns sa se ceara o taxa de participare de 50 lei. Iata ca acum, cand la Brașov, la un turneu A se percepe aceeasi taxa,am inteles. Din pacate, turneele s-au transformat in afaceri. Daca vreti sa ma contraziceti, stimati organizatori,va rog dati dovada de putina decenta in stabilirea taxelor si axati-va mai mult pe asigurarea unor mai bune conditii de joc. Si revin inca o data cu rugamintea : daca ne-am divizat in patru categorii, atunci organizati si turneele pe patru categorii. Daca nu va raman bani pentru toate cele patru randuri de cupe, va dau eu.
Eu stiu ca la Polivalenta la Deva, taxa e 100 lei/ ora. Poate la Brașov e mai mare si-atunci se justifica o taxa mai mare ( dar nu exagerata ). Dar vad ca si unde sunt sali tip Nastase, sunt unii care practica preturi tot mai mari. Se pare ca e un trend. E simplu de facut o balanta de venituri si cheltuieli si totul se clarifica ( adica, rapacitatea unor organizatori ). Va propun sa faceti o balanta la turneul de la Blejoi si-o sa ramaneti cu un gust foarte amar in gura ( mai ales cei care au fost si au beneficiat de conditiile ,,excelente” la un pret exorbitant ). Si nici macar nu ne-au lasat sa ne inecam amarul intr-o sticla de bere. E singura sala din tara unde am patit asa ceva. Stau si ma intreb: spre ce ne indreptam si unde vom ajunge ?!Despre taxa:
-la Sala Sporturilor chiria este foarte mare in comparatie cu "tip Nastase";
-condițiile sunt altele;
-alti participanți doresc calitate înainte de toate.
Despre cele 4 categ:
-organizatorul decide;
-in principiu s-a orientat la fluidizare;
-alti participanți își doresc să participe pe 2 categ.
Mitică, ți-aș spune mai multe motive care au legatura cu bunul simt, dar suntem amici ș'apai scriu si pe tel.
Mesajul nu este pt a ma disculpa, sunt numai în cunoștință de cauză, nu am legatura cu încasările.
Cine doreste sa afle un calcul mai amănunțit cu privire la activitatea comercială sa nu uite sa puna la socoteala: chiria de 300 lei pe ora, 100 lei pt fiecare trepădusi care sta la Sala să supravegheze activitatea noastră (electrician, femeie de servici, etc), apa, meniu, mingi, cupe, transport și închiriat mese/mantinele, cupe . Mai sunt si altele precum efortul lui Alex.
Eu si Bogdan nu pretindem nimic!
Va rog sa aveti grija la inscrieri, s-a inscris Peter Laszlo din Brașov, nu Peter Laszlo din Ciumani, ca eu n-o sa particip si din fericire am fost anuntat de colegi...