AmaTur: Turneu A "Cupa de toamnă", Botoșani - 07.10.2017

Dragan Petru Ioan si Bogza Dragos ,Iași Open.
Am considera competitia ca fiind mai echilibrata prin inscrierea pe liste separate Open si Elite ,iar in cazul in care nu vor fi suficienti participanti comasarea acestora intr-o singura categorie.
Multumim

Salutare! Daca se mareste nr de participanti la open+elite exista sanse sa se faca separat 2 categorii sau ramanem impreuna toti? Multumesc!

Posibil. Oricum se vor redistribui locurile.
Ma voi confrunta cu organizatorul si va anuntam astazi/maine cel tarziu (asteptam si actualizarea clasamentului).

Ultima editare:
Din Targu Neamț se înscriu la categoria avansați Boboc Cosmin și la începători Bobu Ștefan Minodor și Antal Ionuț.

Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk

Domnilor organizatori daca nu puneti echipa tehnica pe locuri eligibile facem pana la masina si nu aducem mesele (prieteni stiu de ce)

Domnilor organizatori daca nu puneti echipa tehnica pe locuri eligibile facem pana la masina si nu aducem mesele (prieteni stiu de ce)

Asteptam clasamentul ca sa vedem ce si cum... Tinand cont ca ne sunteti simpatici... 100% gasim o solutie. (chiar si fara mese va primim si asteptam cu mare drag !)

Se poate domnilor? Cum sa faceti pana la masina? Elaboram strategia de includere pe locuri eligibile a cat mai multe persoane. Maine dupa paranz afisam solutia gasita! (Asa ca sa ne dam si noi putina importanta):p

Back
Sus