AmaTur: Turneu A “Cupa de Vară 2026”, Suceava - 29-30 august 2026

Clasament Elite

1. Morosan Alexandru - Horodnic de Sus
2. Pylypenko Vladyslav - Ucraina
3 -- 4
Bodnar Cosmin - Vicovu de Sus
Nastasa Sergiu - Iasi
5 -- 8
Valcu Alin - Botosani
Dascalu Mihnea Stefan - Suceava
Mihalache Remus - Plopeni SV
Aga Alexandru - Botosani
9 -- 7v grupe
Mihalache Dario - Plopeni SV
10 -- 11 6v grupe
Buruiana Petru - Piatra Neamt
Croitoru Alexandru - Iasi
12 -- 4v grupe
Balauca Cornel - Botosani
13 -- 21 1v gr.sup.
Opincaru Marius - Piatra Neamt
Zamfiroaia Sorin - Falticeni
Gotca Adrian - Iasi
Morosanu Vasile - Suceava
Plamada Lucian - Pojorata
Sovea Sorin - Suceava
Alboiu Robert - Botosani
Lupchian Alin - Suceava
Langa Timotei - Dumbraveni SV
22 -- 24 0v gr.sup.
Mosneagu Maia - Falticeni
Vlaisan Vasile - Vicovu de Jos
Ababei Razvan - Iasi
25 -- 27 2v gr.inf.
Ciortescu Cristi - Popeni
Lesnic Bogdan - Moldova-Briceni
Dicu Vlad - Vaslui
28 -- 33 1v gr.inf.
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
Rosca Niculai - Galanesti
Bilt Catalin - Suceava
Morosan Marian - Suceava
Iachimov Gheorghe - Moldova-Briceni
Corneanu Sorin - Botosani
34 -- 36 0v gr.inf.
Bubulac Cristi - Piatra Neamt
Mahu Bogdan - Pascani
Stinga Ovidiu - Tecuci

Buna seara,
De obicei nu-mi bat capul cu astfel de specimene, dar in seara asta chiar simt nevoia sa-mi spun oful.
Timp de 5 seturi, in meciul eliminatoriu cu Sergiu, am fost obligat sa suport un „antrenor”, aflat in stare de ebrietate, care isi injura si isi umilea incontinuu elevii, fratii Mihalache. In momentul in care i-am atras atentia, am fost injurat si eu.
Am sesizat incidentul domnului organizator. Ce s-a intamplat mai departe nu mai stiu, pentru ca am preferat sa plec.
Sincer, nu inteleg cum astfel de comportamente ajung sa fie tolerate intr-o sala de sport si, mai ales, la un concurs Amatur. Platim cu totii o taxa, venim sa jucam, sa facem miscare si sa ne simtim bine. Nu venim sa ascultam injuraturi, scandaluri si oameni care, dupa cateva pahare, uita complet unde se afla.
Nu ma intereseaza cine este persoana respectiva si nici ce relatii are cu organizatorii. Ma intereseaza faptul ca un astfel de comportament nu are ce cauta intr-o competitie sportiva.
Daca vrem sa avem concursuri in care oamenii sa vina cu placere, poate ar fi timpul ca si respectul si bunul-simt sa fie considerate reguli de baza, nu optionale.
Pentru ca, pana la urma, nu este normal ca un om sa plateasca pentru a participa la un concurs si sa fie obligat sa suporte asa ceva.
O seara buna!

Bună seara!
În calitate de organizator, consider necesar să fac o singură precizare legată de situația menționată.
Am fost sesizat în timpul meciului cu privire la comportamentul persoanei respective. În momentul în care am primit sesizarea, am mers imediat lângă aceasta, iar din acel moment nu au mai existat comentarii sau manifestări de genul celor menționate.
Precizez că nu am fost de față și nu am observat ce s-a întâmplat anterior momentului în care am fost sesizat, motiv pentru care nu pot confirma sau infirma cele relatate.
Ca organizator, nu încurajez și nu tolerez comportamente jignitoare, agresive sau care afectează desfășurarea normală a unei competiții. Dacă o astfel de situație este semnalată, intervenția organizatorului este tocmai pentru a o opri și pentru a păstra un climat civilizat în sală.
Îmi pare rău că ai avut această experiență și îți mulțumesc că ai sesizat situația.
O seară bună!

Buna seara,
De obicei nu-mi bat capul cu astfel de specimene, dar in seara asta chiar simt nevoia sa-mi spun oful.
Timp de 5 seturi, in meciul eliminatoriu cu Sergiu, am fost obligat sa suport un „antrenor”, aflat in stare de ebrietate, care isi injura si isi umilea incontinuu elevii, fratii Mihalache. In momentul in care i-am atras atentia, am fost injurat si eu.
Am sesizat incidentul domnului organizator. Ce s-a intamplat mai departe nu mai stiu, pentru ca am preferat sa plec.
Sincer, nu inteleg cum astfel de comportamente ajung sa fie tolerate intr-o sala de sport si, mai ales, la un concurs Amatur. Platim cu totii o taxa, venim sa jucam, sa facem miscare si sa ne simtim bine. Nu venim sa ascultam injuraturi, scandaluri si oameni care, dupa cateva pahare, uita complet unde se afla.
Nu ma intereseaza cine este persoana respectiva si nici ce relatii are cu organizatorii. Ma intereseaza faptul ca un astfel de comportament nu are ce cauta intr-o competitie sportiva.
Daca vrem sa avem concursuri in care oamenii sa vina cu placere, poate ar fi timpul ca si respectul si bunul-simt sa fie considerate reguli de baza, nu optionale.
Pentru ca, pana la urma, nu este normal ca un om sa plateasca pentru a participa la un concurs si sa fie obligat sa suporte asa ceva.
O seara buna!
Buna seara, confirm spusele lui Alexandru Croitoru. In trecut am avut o "altercație" de genul cu acest om, dar am lăsat să treacă de la mine, dar aparent acest comportament se tot repeta. O seara bună

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus