AmaTur: Turneu B "Cupa de Vară", Botoșani - 20/21.07.2019

Se retrage Polocoser Cristian--am plecat pe Litoral

George Arhip, Botoșani - începători.

Trimis de pe al meu Lenovo K33a42 folosind Tapatalk

*V-as ruga frumos sa-mi spuneti motivul pentru care eu, Nistor Andreea, nu am voie sa particip la acest concurs din circuitul AmaTur. De ce nu dati curs acestei inscriei?
*Rog pe cineva din comitetul AmaTur sa comenteze acest post al concursului ,,Cupa de vara,, de la Botoșani

*Rog pe cineva din comitetul AmaTur sa comenteze acest post al concursului ,,Cupa de vara,, de la Botoșani

Așa cum scrie în anunțul turneului și în conformitate cu Regulamentul AmaTur 2019:
- organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției (atitudine necuviincioasă, nemotivați, retrageri multiple, etc.);

Există în anunț un număr de telefon al organizatorului. Suni, dai binețe, te prezinți și-l rogi să-ți explice de ce nu poți participa. Comitetul Director nu poate obliga un organizator să primească în "casa" sa un oaspete nedorit.
Toate cele bune!

Așa cum scrie în anunțul turneului și în conformitate cu Regulamentul AmaTur 2019:
- organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției (atitudine necuviincioasă, nemotivați, retrageri multiple, etc.);

Există în anunț un număr de telefon al organizatorului. Suni, dai binețe, te prezinți și-l rogi să-ți explice de ce nu poți participa. Comitetul Director nu poate obliga un organizator să primească în "casa" sa un oaspete nedorit.
Toate cele bune!

*Multumesc mult pentru raspuns!
*Nu am creat niciodata probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției (atitudine necuviincioasă, nemotivați, retrageri multiple, etc.)
*Acum astept si o justificare certa din partea dl organizator prin care sa ma lamureasca de ce nu pot participa la un concurs AmaTur organizat de el

Acest concurs se desfasoara sub egida Amatur, este punctat Amatur si nu este o competitie Ardex.
Rog moderatorii Amatur sa modereze aceasta situatie pentru ca se poate creea un precedent neplacut. N-am gresit cu nimic, daca intreb ceva pe cineva este pentru rezolvarea unei probleme si nu pentru ca am ceva personal cu persoana in sine. Multumesc frumos!

Cu parere de rau se retrage Tănase Gabi,probleme legate de serviciu.Multumesc si succes.

Back
Sus