AmaTur: Turneu B Cupa de Vară "Cutezătorii", Suceava, 15-16 august 2025

Remus poate sa vina la concurs..
Insa nu sunt OAMENI de concurs..
Sunt 5 OAMENI!!!
Nu trebuie penalizata o persoana care nu vine 200 km sa joace 3 meciuri...
Borcila s.a retras la timp
( si urmeaza sa zici ca si El trebuia sa urmareasca forumul..sa vada daca organizatorul l.a retras)
.. Sau sa scoata o scutire de la Vodafone..ca nu a mers netul
Sorine, dezbatem efectiv aiurea, nu are sens. E un regulament, daca vrei sa nu fie penalizati cei care bat un drum mai lung, in octombrie se deschide topicul de propuneri. In rest, nici eu si nici Gabi Daraba nu prea avem ce sa facem. Cand s-a retras Remus erau 5, categoria putea fi jucata fara probleme. S-au tinut la alte B-uri categorii cu 5 jucatori fara asa multa polemica. In regulament nu-i trecut nimic de faptul ca "daca sunt 5 jucatori, si daca se retrage cineva care face mai mult de X km pana la turneu, acel cineva e scutit de penalizare"... Chiar imi pare rau, daca il puteam scuti pe Remus o faceam atat eu cat si Gabi, crede-ma.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Dacă te retragi la ora 21:20, stiind că vei participa la alt turneu, exista posibilitatea ca organizatorul local, fiind prins cu ale lui, sa nu efectueze retragerea in 40 de minute - și nu cred că are obligația să o facă! Mai mult, dacă un jucător nu e mulțumit de sistemul de joc, poate solicita, pe pagina concursului, înainte de termenul limita, anumite precizări! Mi-am prezentat punctul de vedere!

Ultima editare:
Remus poate sa vina la concurs..
Insa nu sunt OAMENI de concurs..
Sunt 5 OAMENI!!!
Nu trebuie penalizata o persoana care nu vine 200 km sa joace 3 meciuri...
Borcila s.a retras la timp
( si urmeaza sa zici ca si El trebuia sa urmareasca forumul..sa vada daca organizatorul l.a retras)
.. Sau sa scoata o scutire de la Vodafone..ca nu a mers netul
Postarea a fost unită automat:

A apelat fix la cel care organizeaza concursul.
Despre ce vorbim?
I.a raspuns cu ok!!
Pai daca organizatorul i.a spus OK!
Daca a apelat la organizator. ( probabil a avut UN motiv..poate nu i.a functionat forumul)
Si legat de Alex Borcila, da, raman la parerea ca trebuia sa urmareasca forumul. Nu ca as avea ceva cu el, chiar dimpotriva, ne stim si chiar e un baiat fain. A fost o vreme cand organizatorii trebuiau sa fie atenti sa retraga pe cei care le dadeau mesaj, insa in momentul cand esti prins, fie la antrenament, fie cu propriile probleme, nu mai poti sa tii pasul si cu cei care se retrag in ultimele ore. Asa ca s-a scos de sub responsabilitatea organizatorului, si s-a trecut in responsabilitatea jucatorului aspectul asta.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Deci pentru mine, care mă ocup cu penalizările alaturi de coordonatorii zonali, și pentru organizatorul tehnic trebuie să funcționeze bine netul când ne achitam de sarcini, însă pentru unii jucători trebuie sa funcționeze nu știu ce motive artificiale pentru a scăpa de penalizari! Dacă te retragi la ora 21:20, stiind că vei participa la alt turneu, exista posibilitatea ca organizatorul local, fiind prins cu ale lui, sa nu efectueze retragerea in 40 de minute - și nu cred că are obligația să o facă! Mai mult, dacă un jucător nu e mulțumit de sistemul de joc, poate solicita, pe pagina concursului, înainte de termenul limita, anumite precizări! Mi-am prezentat punctul de vedere!
Mi se pare absurd.
Atata timp cat organizatorul i.a raspuns "ok".. De ce ai mai verifica..??
EU am patit mai demult ..
M.am inscris la un concurs..
Si am plecat din tara. Mi.am luat bilet de avion.. Si cand am venit.. Defapt se modificase data concursului.. Si am primit penalizare..
Aceeasi poveste mi s.a spus si atunci..
Trebuia sa urmaresc forumul.
..nu este vorba despre acele 2 puncte de penalizare.. Este vorba Despre.. principiu..
Pai daca asa functioneaza credibilitatea..si organizarea..celui care organizeaza concursul.. Poate in ziua concursului.. Sa vina la ora ..3..ca a avut musafiri..sau cine stie ce treaba.
Cand spui ok! Inseamna ok!
Cand spui.. Nu pot..ca sunt prins.. Atunci e altceva

Back
Sus