AmaTur: Turneu A "Cupa Ditroit", Lăzarea - 19/20.03.2022

Buna dimineata!
Se retrage de la categoria hobby, Petru Tibirnă din Iasi. Succes maxim tuturor competitorilor!

Da, dar e un jucator bun, si este legitimat. Trebuie la Elite.

Da, aveti dreptate, numai ca media 11 nu-i permite. Astăzi analizăm situația si in funcție de partenerii pe care i-a invins la turneele B ( la vremea când nu contau B-urile la MP) vă comunicăm dacă este cazul să joace la Elite. Oricum, felicitări că nu are nevoie de cupă, alții nu mai stiu cum să joace la o categorie inferioară. Fiind legitimat, fără actualizare de medie de 2 ani, părerea mea este că poate juca la Elite.

Se retrage Szántó Lajos Open. Se inscriere Vitos László. Craciun Gheorghe Avansanti. Din Miercurea Ciuc. Multumesc!

Tapatalkkal küldve az én CPH2067 eszközömről

Nu am stiut ca in regulament exista o propozitie pt asta, ca nu se poate juca spre sus unde vreau, imi cer scuze. Asa am stiut ca erau foarte multe discutii daca cineva o pierdut un meci sau o cupa pt ca a castigat una care joaca in Divizie, si stiam ca nu pot sa joc la Open daca am un MP de Elite, asta e normal si pt mine. Acuma stiu si acest regulament, Multumesc!

Nu am stiut ca in regulament exista o propozitie pt asta, ca nu se poate juca spre sus unde vreau, imi cer scuze. Asa am stiut ca erau foarte multe discutii daca cineva o pierdut un meci sau o cupa pt ca a castigat una care joaca in Divizie, si stiam ca nu pot sa joc la Open daca am un MP de Elite, asta e normal si pt mine. Acuma stiu si acest regulament, Multumesc!

Cousin ,mai lasă calculatorul :)))) mai pune burta pe carte ,regulamente ,etc:beguiled::beguiled::beguiled::beguiled:

Piatra Neamț
Se retrage Zaharia Ciprian - hobby
Se înscrie Purcileanu Liviu - hobby

Cu părere de rău se retrag băieții dîn Sărmaș
Mezei Mihai
Mandru Aurel
Mîndru Marin
Cosarca Mihăiță
Bajko Daniel
Mult succes!!!

Back
Sus