Oktaw Marius
maestru
Felicitări Mark!
Trimis de pe al meu CPH2251 folosind Tapatalk

Trimis de pe al meu CPH2251 folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu Feri am cam rezolvat problema la telefon, dar alții poate nu știu că trecând peste grupele superioare de 3, au fost si alte aspecte. Mesajul C.D. trebuie citit cap-coadă, altfel ...Buna seara !
.. De ce a facut grupe de 3 ? Pentru ca are voie, scrie in sistemul de joc grupe superiore de 3/4. Dl. Heja este vinovat ca organizeaza turnee pe timp de pandemie ? Care organizator nu a gresit in acest timp ?
....
In primul rând ai uitat că rufele de la Cheile Grădiștei nu le-ai spălat în casă, dacă trebuie îți explic,... iar în al 2 lea rând te anunț că a existat fair-play, chiar eu am dat mesat privat dlui Heja, (inainte de turneu) si am explicat ce trebuie să facă pentru a califica a 5-cea persoană din inferioare către superioare. Nu putem califica pe cine vrem, trebuie să calificăm pe cel mai bun. Nu este umilință dacă noi cei din C.D. vrem să protejăm (și) participanții, sau scriem să înțeleagă și ceilalți cum trebuie să facă, fie ei organizatori sau participanți....
A fost un turneu reușit, unele greșeli tehnice se pot remedia,
"RUFELE SE SPALA"...IN "CASA"(NICIDECUM IN VAZUL A CATORVA SUTE DE SPORTIVI!!!!)
UNDE ESTE ELEGANTA,UNDE ESTE FAIR-PLAYUL CD-ULUI???
CAND CINEVA FAVE CEVA CONSTRUCTIV ...PENTRU NOI TOTI,CEI CARE IUBIM ACEST SPORT.. NU POTI SA IL UMILESTI...PUBLIC ..PT CA .. NU A FOST PERFECT!!!!
...