AmaTur: Turneu B "Cupa Eden Club", Constanța - 05.08.2018

Salutare!

Imi poate spune cineva cum pot participa la turneu? Mentionez ca nu am mai participat la nici un turneu amatur. Sunt incepator.

Multumesc!

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Salutare!

Imi poate spune cineva cum pot participa la turneu? Mentionez ca nu am mai participat la nici un turneu amatur. Sunt incepator.

Multumesc!

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Simplu. Te înscrii aici, astfel:
Macovei Victor, Constanța - Avansați/începători.

Și apoi urmărești postul nr. 2 să vezi dacă prinzi loc pe lista principală.

Pentru cei ce nu doresc sa vina cu sandwich-ul la pachet, e bine de stiut ca la Club Eden va fi posibilitatea servirii unei mese calde contra-cost. Desigur și băuturi diverse, puse la rece. :)

Multumim pentru interesul acordat acestui turneu inaugural in locatia Club Eden Constanța! Pentru moment, spatiul permite asezarea a 8 mese, dar pe viitor (din noiembrie), spatiul se va extinde cu 25 % si se va putea suplimenta numarul meselor.
Pentru ca turneul se tine duminica si a doua zi este zi de munca, am hotarat impreuna cu cei doi organizatori sa respectam numarul de maxim 6 jucatori pe grupa, asa cum am anuntat initial, deci nu se ia in discutie o suplimentare de locuri pentru acest eveniment! Pentru cei care nu veti prinde loc, ne pare sincer rau si va asteptam cu drag la turneele viitoare, caci speram sa fie multe aici de acum incolo !

PS Inca nu stiu ce contine meniul si la ce pret, dar o sa ma informez maine si o sa va transmit !

Cat costa meniul casei daca nu sunt indiscret ?

1.Friptura (pui sau porc) si cartofi taranesti la cuptor, salata, cafea, desert (doua prajiturele) si chifle paine - 15 lei
2.Ciorba burta facuta cu simt de raspundere, smantana, ardei, chifle, cafea -10 lei

Totul se pregateste proaspat, cu ocazia acestui eveniment sportiv.
Doritorii de meniu vor mentiona aici sau la inscriere daca doresc sa serveasca masa de pranz...

Mentionez ca acest Club dispune de bucatarie profesionala si sala (stil bar sportiv) pentru servirea mesei, la et.1, de unde se pot viziona (prin geam) si meciurile din sala. ;)

1.Friptura (pui sau porc) si cartofi taranesti la cuptor, salata, cafea, desert (doua prajiturele) si chifle paine - 15 lei
2.Ciorba burta facuta cu simt de raspundere, smantana, ardei, chifle, cafea -10 lei

Totul se pregateste proaspat, cu ocazia acestui eveniment sportiv.
Doritorii de meniu vor mentiona aici sau la inscriere daca doresc sa serveasca masa de pranz...

Mentionez ca acest Club dispune de bucatarie profesionala si sala (stil bar sportiv) pentru servirea mesei, la et.1, de unde se pot viziona (prin geam) si meciurile din sala. ;)

Si daca nu "simti" nimic pentru ciorba de burta cum facem, mai sunt si alte ciorbite... ex. legume, pui, scroafa, etc. ?

Bună seara! Se retrage Asmarandei Petru de pe lista de așteptare. Desigur, nu ați specificat ''rezervat clasament''! Mai există și alții care și-ar pune obrazul pentru ''prieteni'' din țară de pe FB pentru ca aceștia să joace la Eforie Nord, Acapulco sau care ar căra 4 crose cu plase pentru recuperat mingi, aștept?nd 2 (două) ore pe cineva care teoretic, practic și în mod normal ar fi ajuns cu alt mijloc de transport de la Tulcea la Constanța în cca. o oră?! Scriu și eu așa ca orice român nemulțumit, care nu s-a dat dus din țară pentru a tranșa pește în Norvegia. Am dat și eu un exemplu...

Sunt ceaiuri care contin mai multa cofeina decat cafeaua !!!
Ca si apa minerala se poate scoate acidul simplu,raman doar mineralele.
O zi buna.

Nea Deni, am spus ca nu beau cafea, nu ca nu beau din cauza cofeinei ! bautura numarul 1 pentru mine e Pepsi-ul, am senzatia ca are "ceva" cofeina !

Cristi, daca nu simti nimic pt ciorba de burta si nici pt cafea, sper sa nu simti nici "lopetile" mele de forhand, daca ne intalnim la masa!... data trecuta (la C-ta, anul trecut) te-am scapat "de putin", in decisiv la avantaje.
Schimbam burta cu una usoara (de vara) din piept de pui, ok? Iar pt tine, facem o exceptie si iti oferim un ceai ... de musetel ! ;)

Back
Sus