AmaTur: Turneu B "Cupa Eden Club", Constanța - 08.09.2018

Clasament Open

1.
Constantinescu Rares - Braila.jpg
Constantinescu Rares - Brăila
2.
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
3.
Tiganisteanu Adrian - Constanta.jpg
Tiganisteanu Adrian - Constanța
4.
Beltechi Paul - Victoria.jpg
Beltechi Paul - Victoria
5 -- 8
Coscodan Daniele - Moldova
Rasid Aihan - Constanța
Vlase Gheorghe - Slobozia
Busilo Lia - Moldova
9 -- 16
Trandafir Vasile - Targu Mureș
Ghizdavescu Adrian - Navodari
Diaconescu Lucian - Targoviște
Firica Lucian - Constanța
Tataru Ion - Moldova
Avram Nicolae - Nedelea
Nicola Marian - Constanța
Neculai Alexandru - Tulcea
17 -- 2v gr.inf.
Corbu Darius - Valenii de Munte
18 -- 21 1v gr.inf.
Trocaru Remus - Tulcea
Munteanu Octavian - Tecuci
Dani Leo - Arad
Seceta Andreas - Mediaș
22 -- 24 0v gr.inf.
.... - Constanța
Barbu Mircea - Mangalia
Chirap Dan - Gura Humorului

Ultima editare:
Turneu final .ne asteapta plaja.Hai Florine.

Tin sa-i multumesc lui Emi pentru un turneu cu totul deosebit!... a adus in sala lume buna si frumoasa din tabara lui si impreuna cu gasca simpatica din Constanța & Tulcea si oaspetii de seama din Slobozia, a iesit un concurs valoros, fluent si relaxat ! S-a simtit "mana" lui de profesionist, a lucrului facut nemteste!...
In fine, ma bucur ca am avut acum ocazia sa ne cunoastem mai bine !... Sper sa ii mai avem ca oaspeti !
Usa noastra va fi mereu deschisa oamenilor ca Emi & co, care pun inima si pasiune pentru tenis de masă !

Buna dimineata!

Domnule Emi este evident ca opiniile noastre se bat cap in cap.Il voi ruga pe domnul Apian sa verifice aceasta situatie.Nu cred ca este corect ca un jucator care este la mii de kilometrii distanta sa fie punctat la acest concurs.

Multumesc!

Buna dimineata!

Domnule Emi este evident ca opiniile noastre se bat cap in cap.Il voi ruga pe domnul Apian sa verifice aceasta situatie.Nu cred ca este corect ca un jucator care este la mii de kilometrii distanta sa fie punctat la acest concurs.

Multumesc!

Din nou un subiect teribilist de care se pare ca nu vom scapa usor.Un subiect nonsens cu nici o relevanta numai de dragul contrelor.
1.Care opinii Mircea se bat cap in cap?
2.Ce situatie sa verifice?
3.Ce interes am eu sa fac o neclaritate?
4.Ce interes are Domnul Nicula Florin sa trimita un intrus care mai si joaca bine tenis sa vina sa piarda ce?
5.De cand trebuie sa legitimam jucatori la inscriere sa vedem daca isi declara adevarata identitate?
6.Mircea mai bine ia leg cu cei din Constanța care au venit cu Nicula Florin la inscriere ,ei il cunosc mai bine,eu aproape nu l-am mai recunoscut pe Domnul Vlase fara plete.��

Mircea, situatia e un pic hilara.Acum ca am vazut ca insisti am incercat sa ma documentez si situatia se prezinta cam asa :
Am facut grupele la Open cu 23 de participanti si le-am tiparit pe la 12.20 dar nu le-am strigat ,in momentul care de la intrare intra Nea Fane Medeleanu cu George Lica si ma intreaba daca mai pot sa inscriu un prieten de-al lor din Constanța,si am zis ca e ok ca formam grupe complete si a venit George cu Domnul respectiv si mi-au zis numele Nicula Florin ,l-am inregistrat si i-am zis ca are media de 18,.. si me-a achitat taxa.Dupa care am strigat grupele si au inceput jocurile.La ceva timp era randul lui sa intre la masa si am strigat numele de Nicula Florin la masa 3 si cineva m-a trimis afara ca la vazut la tigare afara.Eu am iesit si l-am apelat cu foaia in mana si l-am apelat cu Domnul Nicula Florin va rog sa veniti la masa ca jucati.A ras si a venit,iar dupa meci am stat eu personal afara si am depanat amintiri de la Liceul militar din Breaza unde a fost absolvent si eu am trecut o perioada pe acolo si am vorbit de anumiti profesori de acolo si ca a inceput tenisul la Constanța cu Filimon si a fost la Paleta de argint etc etc ,si in tot acest timp l-am apelat cu Nicula Florin�� ,si nu a zis nimic.
Acum ca subiectul a devenit acebru aflu de la Nea Fane si George ca defapt se numeste Stoica Dan Florin ������.
Lucru care eu nu pot sa il certific fara un act de identitate si nici nu stiu ce solutie putem.acuma adopta.
Acuma ca am deslusit o parte din "integrama" inteleg unde vezi tu diferentele de opinie,si imi cer scuze ca te-am contrat asa vehement si iti multumesc de situatia sesizata.
Vom cauta o rezolvare.

domnule zosim1, teribilist esti dumneata daca iti permiti sa-i cataloghezi asa pe cei care indraznesc sa iti puna o intrebare.Eu iti aduc aminte de inca o actiune teribilista a dumitale:la Mangalia dupa ce ne-ai tinut in strada cautindu-ti paleta,pe care nu ai mai gasit-o,asa ai sustinut dumneata,la reintrarea in sala ai obligat pe fiecare participant sa mai scoata din buzunar inca 5 lei peste taxa anuntata,pana si copii de 10 ani,comentau in sala,,ne-a luat bani pentru paleta"pentru ca afost o adevarata rumoare in sala.Insa surpriza a venit a doua zi,in urma disctiilor-si ele au fost multe pe tema concursului- s-a aflat ca paleta afost uitata in sala cu o seara inainte.Frumos...nu??Asa ca lasati-o mai moale cu eticheta de,,teribilist"la adresa altora- casa nu ne aducem aminte si de altele.Cu mult respect.

Pt cultura generala a D Zosim. D Sasa este antrenorul lui Alexandru N (nr 1 în jud Tl) nu ?nsoțitorul lui. Din câte știu eu Alex nu are handicap ca să aibă nevoie de ?nsoțitor. Dacă ajungem sa dam afara din concursurile amator copii valoroși și talentați pt ca 2 "adulți" nu se înțeleg ne meritam soarta. Sper sa fiți o excepție în rândul organizatorilor.

Nu a fost dat afara niciun copil de la concurs!... Toti au fost bineveniti (inclusiv Alex) si au fost premiati la final cu materiale de tenis de masă, prin generozitatea celui pe care il blamati!... stiu, am avut si eu o discutie aprinsa acum 2-3 ani cu Emi, dar cunoscandu-l mai bine acum si culegand in trecut informatii de la amicii comuni Viorel Sterea si Gelu Vladoiu, am realizat ca Emi, chiar daca are el niste capricii (ca fiecare in parte, dealtfel) este un patimas iubitor de tenis, de copii, prietenos, amuzant, fair-play si un excelent organizator de turnee!

Nu am vrut sa supăr pe nimeni. Sunt convins ca a spus anumite lucruri la nervi. Abia aștept sa particip la următorul concurs la ct. Pana atunci multe succesuri��tovarăși camarazi de arme(palete) ������

Back
Sus