domnule zosim1,dumneavoastra nu va dati seama?ca prin atitudinea dumneavoastra de sef pe propria mosie,stricati imaginea miscarii care se numeste ,,amatur''?pe care nu ati creato dumneavoastra ci totii,adica marea masa a iubitorilor de tenis,din toata tara.Eu scriu pentru prima data pe acest sait si asta doar datorita atitudinii dumneavoastra.Am fost la multe turnee in tara,dar ceea ce faci dumneata ca organizator n-a mai facut-o nimeni,nicaieri.Eu nu va cunosc,deci nu am nimic de impartit cu dumneavoastra,am vrut doar sa atrag atentia asupra unor atitudini care nu au ce cauta in aceasta miscare sportiva.
Problema e ca nu stiti regulile jocului si va amestecati ca musca in lapte.Ati inceput de azi dimineata sa sunati pe la organizatori si cu un ton de repros sa va postati in postura de atotputernicu , ati intervenit pe forum.dupa.postul.meu cu un post ironic si zeflemist,chit ca erau mai multe cai de a afla,sau a descifra forma simplista in care am explicat sistemul de joc,una din ele din ele intreband pe cineva mai istet decat dumneavoastra.
In alta ordine de idei au intervenit doi organizatori cu experienta in Amatur si v-au expilcat si tot dumnavoastra ati contracarat.Daca atitudinea mea v-a deranjat,inteligent era sa va retrageti persoana pt care va interesati cu asa mare ardoare,dar nefind o caracteristica a dumneavoastra ,ati apelat la niste metode badarane de a ataca si jigni persoane din acest subiect.