AmaTur: Turneu A "Cupa Eu și Paleta de Tenis", Aiud - 08.06.2019

Bună!

Tot din același motiv se retrage de la Avansați și Weisz Zsofia!
Mulțumim!

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

Se retrage
Kaposta Victor / open / Arad

Ultima editare de un moderator:
Sunt turnee foarte agreate.Gen: Aiud, Sibiu,Agnita,Deva,Hunedoara,Cluj,Mediaș,etc.,(am pus la intamplare pt ca mai sunt peste tot in tara) unde este aglomeratie la inscriere.motivul:distanta de deplasare si nu in ultimul rand,organizare Este frustrant sa vrei sa joci la Aiud si sa nu poti,ca nu ai prins loc.Este frustrant si pentru copiii din Aiud ,sa fie retrasi sa faca loc altora.Propun,ca postarea oricarui turneu ,sa fie anuntata cu 48 de ore inainte.Respectiv :data si ora..Cine prinde -prinde,cine nu-nu.

Sunt turnee foarte agreate.Gen: Aiud, Sibiu,Agnita,Deva,Hunedoara,Cluj,Mediaș,etc.,(am pus la intamplare pt ca mai sunt peste tot in tara) unde este aglomeratie la inscriere.motivul:distanta de deplasare si nu in ultimul rand,organizare Este frustrant sa vrei sa joci la Aiud si sa nu poti,ca nu ai prins loc.Este frustrant si pentru copiii din Aiud ,sa fie retrasi sa faca loc altora.Propun,ca postarea oricarui turneu ,sa fie anuntata cu 48 de ore inainte.Respectiv :data si ora..Cine prinde -prinde,cine nu-nu.
Sunt perfect de acord. De mult ar fi trebuit făcut asta și s-ar fi eliminat multe discuții și nemultumiri.

Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk

Din pacate trebuie sa ne retragem ,Pascu Gabriel si Ilea Radu de la avansanti.
Succes celor ramasi.

Cu tot respectul, domnule Pralea, dar în modalitatea propusa de dvs, la aceste turnee vor participa doar cei care sunt propriii stăpâni ai timpului lor... Probabil vreo 5% din marea masa a concurenților 😥.
LA ceilalți programul este făcut cu mult timp înainte... De la caz la caz...

Se retrage de la avansati Moldovan Alin si Nistor Alexandru-Sighetu Marmatiei

Se retrage Vass Sandor -Avansati -Beclean

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk

Back
Sus