Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A"Cupa Eu și Paleta de Tenis", Aiud - 08.06.2019
Cred ca s-au bagat casele de pariuri la acest final de tueneu.E a doua oara in decurs de o saptamana cand Simon Csaba si Gica Durdun joaca o finala,castigata de Simon cu acelasi scor.Felicitari,ambilor !
Felicitari D-le Pralea!!! Saptamana trecuta ati devenit oficial SPARTAN (300). Meritai din plin trofeul de SPARTAN, iar rezultatul de astazi confirma spiritul D-voastra de luptator!!! Bravo!!!
Vă mulțumesc domnule profesor Kantor pentru aprecieri dar,trebuie să fiu sincer și să spun că,la 301 turnee, nu mai sunt începător. Doar, media mea valorică mă duce acolo. Sunt jucător de avansați unde de fapt mă simt mai bine.
Și cu atât este mai lăudabilă reusita tenisistica, cu cât ea vine după o accidentare nedorita la picior și o covalescenta mare.Felicitari și din partea mea pentru reușită.
Bravo Bogdan ! Felicitari si succes la Open ! De asemenea felicitari duble pentru Dnul. Pralea ! ( 300 + locul 2 ). Succes la Avansati ! Felicitari si pentru Bora Nicu ! Foarte bun turneu ai facut ! Elite-ul e la orizont !
Multumesc tuturor pentru aprecieri. Multumesc familiei Darlea pentru tot.Ieri dimineata cred ca am fost primul la sala si am vazut la lucru o familie de furnici,dirijata cu discretie de mama Ana si tata Nelu.Intr-o jumate de ora totul era pus la punct ,iar oaspetii au putut savura din plin efectele unei organizari excelente.Felicitari tuturor !